Međunarodni dan knjige za decu – „O živuljkama, travkama i sličnim stavkama“

Narodna bibliteka „Desanka Maksimović“ u Vlasotincu obeležila je  Međunarodni dan knjige za decu predstavljanjem knjige „O živuljkama, travkama i sličnim stavkama“ autora Srbe Takića.

Knjiga je predstavljena na ju tjub kanalu i fejsbuk stranici naše biblioteke.

„Mada je ovo njegova treća knjiga pesama za decu, peta knjiga poezije i ko zna koja po redu napisana knjiga uopšte, i mada je iza njega mnogo nagrada na raznim konkursima, ovo je, ipak, njegovo prvo zvanično pojavljivanje kao autora pred publikom. Doduše, i to virtuelno, , poštujući obavezu smanjivanja neposrednih kontakata i protežirajući dobroustanovljenu saradnju sa Sevapom, uz stalnu podršku Info deska, što mu je olakšalo odluku da se predstavi kao pesnik, saopštili su iz ove ustanove gde dalje ističu veliku zahvalnosti: Jovani Petković, Maji Miljković i Zoranu Stojičiću.

Ali i svim prijateljima koji su ga ohrabrivali i želeli da pročitaju po jednu njegovu pesmu iz pomenute knjige: Vlasti Ceniću, Aniti Pešić, Mili Mitić, Ivani Krainčanić, Svetlani Stanković, Gorici Doderović, Jeleni Lepojević, Andriji Miladinoviću, Gordani Pejović, Radovanu Miljaniću, Biljani Gorunović i Ljudmili Nagorni Obradović.

Takođe pročitajte

Peti foto konkurs OBJEKTIVno Vranje – „Verski objekti(v)“

Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, već petu godinu za redom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.