utorak , 20 oktobra 2020

Međunarodni dan društvenih igara u klubu “Goblin”

Međunarodni dan društvenih igara, biće obeležen upravo okupljanjem ljubitelja istih u “Klubu Društvenih Igara Goblin”.

Subota će biti rezervisana za par igara sa minijaturama poput WarHammer 40k, Age of Sigmar i mnoge druge, u periodu od 15 do 19 časova. Za one koji žele da se poigraju, ulaznice će moći da se kupe u prostorijama Kluba Goblin (cena ulaznice je 150 dinara, a za članove kluba 100 dinara) dok je za prezentaciju u klubu Feedback ulaz slobodan.

Takođe ovom okupljanju prisustvovaće i autori originalne igre RIZIKvO iz Leskovca, koji će za ovu priliku doneti i kartu Niša i okoline za ovu sjajnu igru. Leskovačku verzija ove igre prodata je u 16000 primeraka, a autori ove igre imaju u planu da nišku verzuju prodaju u 18000 primeraka. Ono što je posebno zanimljivo i zbog čega se ova igra razlikuje od Rizika jeste to da u ovoj igri umesto tenkova, vojnika i aviona sakupljate pljeskavice, tegle ajvara i paprike, dok je Toma Zdravković Joker.

Tokom trajanja ovog događaja sve igre iz kluba biti dostupne za igranje, a ako budete želeli da igrate neku svoju igru sa okupljenim članovima, slobodno je možete poneti sa sobom.

Svi članovi kluba koji dođu na Međunarodni dan društvenih igara, dobiće u člansku kartu nalepnicu koja označava prisustvo na ovom događaju, čime su na korak bliže do besplatne godišnje članarine.

Da bi dobili nalepnicu morate da kod sebe imate našu člansku kartu, što znači da je neophodno da im do tada donesete sliku.
Organizatori su najavili još neka lepa iznenađenja, pa vam prepoučujemo da subotu provedete uz društvene igre i druženje.

Foto: RIZIKvo i Klub Goblin

 

Takođe pročitajte

Zoo kutak – Druženje sa životinjama za mališane kojima je to najpotrebnije

Kako bi pomogli deci bez roditeljskog staranja, kao i mališanima sa zdravstvenim problemima, udruženje Zoo …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.