nedelja , 27 novembra 2022

„Medijanina letnja žurka“ – od „bombona“ do čarobnjaka…

Dečiji letnji program na bini u Parku Svetog Save u okviru manifestacije  „Medijanina letnja žurka“ okupio je decu svih uzrasta koja će imati prilike da tokom leta uživaju u programima koje im je pripremila Gradska opština Medijana.

Manifestaciju su otvorili zanimljivi likovi omiljenih crtaća i filmova za najmlađe. Na pozornici pesma i igra najboljih drugara detinjstva.
Oko pozornice štandovi na kojima najmlađi uče da budu kreativni i vredni.

Kućica Medijanica i drugari pripremili su niz zabavnih igara koji će se smenjivati iz subote u subotu.

Osim programa koji će se odvijati na bini mališani imaju priliku da nauče nove tehnike, kao što su pravljenje „bombone u bombonici“, „personalne čokoladice“, „crtanje po licu“, „lopte od stiropora“, „čarobni štapići, mačevi i krune“, i druge.

Punktovi su koncipirani kao zabavni i obrazovni, sa ciljem da deca nauče da naprave nešto za svoju sobu, kutak za igru ili proslavu. Na punktovima mališani dobijaju ID kartice i kartice večeri. Svake večeri popunjavaju po jednu karticu, ubacuju u kutiju iz koje će se izvlačiti po 30 dobitnika za veče.
Letnji, tradicionalni dečji program u organizaciji Gradske opštine održavaće se svake subote, do 9.jula kada će najboljima biti uručene nagrade.

Takođe pročitajte

Da li znate zbog čega cepamo košulju novopečenom tati?

Dolazak bebe na ovaj svet je svakako jedan od najposebnijih osećaja svakog roditelja. Sreća, strah, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.