„Medijanina letnja žurka“ – od „bombona“ do čarobnjaka…

Dečiji letnji program na bini u Parku Svetog Save u okviru manifestacije  „Medijanina letnja žurka“ okupio je decu svih uzrasta koja će imati prilike da tokom leta uživaju u programima koje im je pripremila Gradska opština Medijana.

Manifestaciju su otvorili zanimljivi likovi omiljenih crtaća i filmova za najmlađe. Na pozornici pesma i igra najboljih drugara detinjstva.
Oko pozornice štandovi na kojima najmlađi uče da budu kreativni i vredni.

Kućica Medijanica i drugari pripremili su niz zabavnih igara koji će se smenjivati iz subote u subotu.

Osim programa koji će se odvijati na bini mališani imaju priliku da nauče nove tehnike, kao što su pravljenje „bombone u bombonici“, „personalne čokoladice“, „crtanje po licu“, „lopte od stiropora“, „čarobni štapići, mačevi i krune“, i druge.

Punktovi su koncipirani kao zabavni i obrazovni, sa ciljem da deca nauče da naprave nešto za svoju sobu, kutak za igru ili proslavu. Na punktovima mališani dobijaju ID kartice i kartice večeri. Svake večeri popunjavaju po jednu karticu, ubacuju u kutiju iz koje će se izvlačiti po 30 dobitnika za veče.
Letnji, tradicionalni dečji program u organizaciji Gradske opštine održavaće se svake subote, do 9.jula kada će najboljima biti uručene nagrade.

Takođe pročitajte

Kako izabrati prava kolica za bebe: Sigurnost, praktičnost ili stil?

Postoji nekoliko varijanti modela dečjih kolica, a s obzirom na to da vam omogućavaju transport …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.