četvrtak , 9 decembra 2021

MASTER KLAS – “Kako da napravite i prodate odličan proizvod”

 ICT Hub uz podršku No Limit Hub-a i Deli prostora za kreativno delovanje organizuje master klas na temu “Kako da napravite i prodate odličan proizvod“u ponedeljak 23. oktobra od 18h u Deli prostoru u Nišu.

Gost i predavač na događaju biće rezident preduzetnik ICT Hub-a Omer Karatas, suosnivač i direktor prodaje startapa “SAASPASS”. Kompanija je locirana u San Francisku i uspešno posluje već 4 godine u domenu internet bezbednosti, radeći sa korisnicima poput kompanija Slack,Trello, Dropbox, Stripe i brojni drugih.

Omer će podeliti svoja iskustva o građenju proizvoda koji mnoge kompanije vole, procesa građenja kompanije, šta je na tom putu posebno važno. Posebno ohrabrujemo sve učesnike da postavljaju pitanja – predstave svoj projekat i trenutne izazove na koje bi voleli da dobiju povratnu informaciju.

Master klas je besplatan. Broj učesnika je ograničen, a učešće je potrebno da potvrdite do subote 21. oktobra popunjavanjem prijavne forme:
http://bit.ly/MasterClassICTHub

Više informacija o događaju možete naći na našem Facebook event-u:

http://bit.ly/MasterKlasNiš

Master klas se realizuje u okviru projekta “Podsticaj mladih na tehnološko preduzetništvo”, koji je finansiran od Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

No Limit Hub je organizacija koja se bavi promovisanjem IT i startup kulture u Nišu, povezivanjem lokalne IT zajednice i organizovanjem edukativnih događaja.

Takođe pročitajte

Frekvencije koje će vam vratiti energiju i snagu

Naučnici su uspeli da lekovitu energiju prirode prenesu na male flastere pomoću kojih možemo dostići …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.