četvrtak , 7 jula 2022

Marko Louis – Niš je sinoć bio “Raj za avanturiste”!

Soul autor Marko Louis u sklopu regionalne koncertne turneje pod nazivom “BESKRAJ TOUR BY BARCAFFE” održao je samostalan koncert 14. septembra u prepunom Dvorištu Univerziteta – Banovina.

Mnogobrojni fanovi i ljubitelji ovog stvaraoca neobičnog zvuka Marka Stojanovića Louisa strpljivo su čekali početak koncerta. “Raj za avanturiste”, “Pada noć” , “Pašana” , “Lose Yourself”, “Shine on me”, “Cveće cafnalo” su samo neke od pesama koje je Marko Louis izveo pred Nišlijama.

This slideshow requires JavaScript.

Hvala vam Niš, došao sam ovde da manje pričam a da više pevam, a tako će i biti.” – rekao je Marko i otpočeo dvočasovni koncert.
Spoj različitih zvukova i kultura zasigurno izdvaja ovog mladog umetnika na muzičkoj sceni koju je itekako oplemenio tekstovima, notama i ritmovima.
Ovom prilikom Marko Louis je zajedno sa svojim bendom izveo premijerno u Nišu dve nove pesme “Kad je noć” i “Zov” sa najnovijeg albuma Euridika.
Marko je izveo i pesmu “I see you smile” koju je kako kaže napisao 2013. nakon gubitka oca Louisa velikog umetnika dobro poznatog svima, u koju je pretočio svoja osećanja nakon tog nemilog događaja. Nema sumnje da su Marko i njegov bend pevali i svirali iz duše, kako se i jedino može izvoditi prava muzika.

Nakon rasprodatih koncerata u regionu i uspešnih nastupa na prestižnim festivalima kao što su Exit, Sea dance, Demo Fest, Spancir fest itd, Marko Louis je paralelno krenuo sa snimanjem novog, trećeg studijskog albuma pod nazivom “Euridika”. Izlazak novog albuma očekuje se do kraja ove godine, a pored CD izdanja, album ce biti objavljen i u LP formatu.

Izlaskom na bis nakon gromoglasnog aplauza i poziva publike Marko Louis je oduševio sve prisutne i nastavio svoj koncert još pola sata.

Takođe pročitajte

FORREST GAMES – društvene igre su beg iz digitalnog sveta

Forrest games je nova online prodavnica koja se bavi prodajom društvenih igara i edukativnih igara …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.