Manifestacija „Vidi Srbiju“ na Trgu kralja Milana

Promotivna kampanja Turističke organizacije Srbije (TOS), namenjena domaćim gostima u cilju predstavljanja turističke ponude Srbije u letnjem periodu, nastavlja se i ove godine pod sloganom „Vidi Srbiju, savršen odmor ti je nadohvat ruke“.
Cilj kampanje je i udruživanje snaga i kapaciteta privatnog, javnog, civilnog sektora i profesionalnih udruženja u promociji ponude Srbije u predstojećem letnjem periodu, kao i prilika da se promoviše subvencionisana mera Vlade
Republike Srbije – vaučeri za odmor u Srbiji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Turistička organizacija Niš je ove godine jedan od učesnika promotivne kampanje „Vidi Srbiju“, manifestacije koja promoviše turističku ponudu Srbije na domaćem tržištu, a koja će biti održana na trgovima četiri izabrana grada ovogodišnje kampanje: Beograd, Novi Sad, Niš i Čačak.

Grad Niš i Turistička organizacija Niš ugostiće Karavan „Moja Srbija“, na Trgu Kralja Milana, 16. juna 2017. god, pri čemu će program trajati u periodu od 18:00do 21:00 čas.

Pored pomenutih gradova, učesnika ove kampanje, Grad Niš i TON ugostiće i predstavnike lokalnih turističkih organizacija gradova Aranđelovca, Novog Pazara, Oplenca (Topola), Lebana, Blaca, Kuršumlije, Novog Bečeja, Despotovca, Aleksinca, Kruševca, Sokobanje, Zlatibora, Užica, Vranja, Golupca, Niške Banje, Vrnjačke Banje,
Prolom Banje i Pirota, kao i TO Centralne Srbije i TOS.
TOS će na svom štandu organizovati kviz znanja za posetioce „Koliko poznaješ Srbiju?“. Nagrade za posetioce obezbeđuju turističke organizacije iz cele Srbije u saradnji sa Udruženjem banjskih i klimatskih mesta Srbije, JP Skijališta Srbije, HORES-om, Nacionalnom Asocijacijom turističkih agencija Srbije (YUTA).

Takođe pročitajte

Na Weekend.17 dolaze profesor sreće i hroničar medija

Weekend.17 se vraća i ove godine sa najistaknutijim govornicima i aktuelnim temama. Weekend.17 biće najveći Weekend …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.