četvrtak , 8 decembra 2022

MAME ne odustaju – nastavlja se humana misija

Nišlijke Vladana Stojanović, Radmila Veljković, Jovana Soteli i Dejana Tošić krajem prošle godine pokrenule su akciju prikupljanja benkica za niško Porodilište a sa svojom humanom misijom nastavile se i u ovoj godini.

 “Pokrenule smo sada nekoliko akcija koje smo vremenski rasporedile kako bismo uspele da završimo sve što smo planirale. Jedna od njih je Paketić pomoći koja traje do 10.marta. Ovu akciju smo namenile samohranim majkama i njihovoj deci. Druga akcija je sakupljanje spavaćica za porodilje koja traje do leta, a treća akcija je namenjena sređivanju svih porodilišta u Srbiji kako to postala prijatna mesta sa majke i njihove tek rođene bebe”, kaže Vladana Stojanović, mama sedmogodišnjeg dečaka i jednomesečne bebe.

Ove mame donirale su Porodilištu više od 2000 benkica. Samohrane i nezaposlene majke  pakete pomoći dobiće 21.marta. Paketi, u kojima se nalazi garderoba za mame i decu svih uzrasta, sredstva za ličnu i kućnu higijenu i još puno toga, biće im podeljeni u  igraonici Srculence koja se pridružila ovoj akciji pokazavši da u gradu ima puno ljudi sa velikim srcem koji su spremni da pomognu.

Vladana poziva sve humane ljude da priskoče u pomoć. Kaže, dovoljno je da svako donira nešto malo a što ih je više to će biti i paketi bogatiji.

Takođe pročitajte

Novi ultrazvučni aparat za Dom zdravlja u Vlasotincu

Posredstvom Ministarstva pravde, iz sredstava oportuniteta, Dom zdravlja u Vlasotincu dobio je ultrazvučni aparat sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.