Mališani u Nišu dobili svoj kutak za igru

Prvo dečije igralište izgrađeno u sklopu velike društveno odgovorne akcije Imleka, „Moja Kravica – Rasti srećno“, svečano je danas otvoreno.

Novo igralište u parku Svetog Save potpuno je opremljeno da odgovori na različite potrebe brojnih mališana i prvo je u nizu koje će Imlek i Moja Kravica poklanjati gradovima širom Srbije.

„Do kraja godine izgradićemo jedno u Novom Sadu, a akciju ćemo nastaviti širom Srbije i u 2017.  Moja Kravica decenijama je omiljeno mleko među našim potrošačima i ponosni smo što kroz ovu akciju izgradnje dečijih igrališta, doprinosimo bezbrižnom odrastanju najmlađih“, kaže Slobodan Srećković, direktor marketinga Imleka.

„Ovo je još jedan dokaz, da jedino pomažući jedni drugima možemo biti srećni. Sreća je uvek u rukama onoga koji daje, ali i onog koji dobija. Hvala kompaniji Imlek na Moja Kravica igralištu,  koje će usrećiti naše najmlađe sugrađane, ali i njihove roditelje, bake , deke, staratelje.“, rekao je Darko Bulatović gradonačelnik Niša.

Kompanija Imlek dva puta dnevno prikuplja više od 700.000 litara mleka vrhunskog kvaliteta sa preko 4.000 pažljivo odabranih porodičnih farmi u Srbiji. Moja Kravica mleko zaslužno je za uspešne generacije koje su na njemu stasale i razvijale se zdravo, i na taj način naučile da donesu dobre odluke i učine svoj život srećnijim. Bogatog je ukusa, u njemu su sačuvani svi prirodni hranljivi sastojci, idealni za zdravu ishranu cele porodice. Najsavremenija tehnologija prerade obezbeđuje vrhunski kvalitet koji su potrošači prepoznali i ocenili Moju Kravicu omiljenim brendom u Srbiji.

Moja Kravica je pravi izbor za sve, a posebno najmlađe, jer obezbeđuje zdrav rast i razvoj, i ono najvažnije – srećno odrastanje.

Takođe pročitajte

Kupovinu stana u izgradnji: Kako se zaštititi i iskoristiti povoljne uslove

Ukoliko se trenutno nalazite u potrazi za nekretninom, investiranje u zgradu koja je u fazi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.