Magija stiže u novogodišnje AVAntura selo

AVA SHOPPING PARK je tokom cele godine slavio život, radost i unosili smo boje u sive i kišne dane u raznim gradovima. Uspešna druženja a u našem novogodišnjem AVAntura selu za zimske čarolije. Od 15.12. do 31.12. vas svakog dana čeka AVA novogodišnji market za raznim izlagačima, a vikendima i bogat program za decu i odrasle, u kome ćete ostvarivati svoje želje, praviti ukrase i pakovati poklone, ali i planirati najmagičniju 2024. godinu do sada

Deda Mraz će imati mnogo posla ove godine i obilaziće brojne lokacije, ali u AVA shopping parku će imati dodatne pomagače koji će učiniti da ova njegova stanica bude najzabavnija i da u njoj napravite i sačuvate uspomene za sva vremena. Tokom petnaest dana u decembru, od 15. do 31.12, čeka vas novogodišnje AVAntura selo, sa kućicama i štandovima na kojima će svoje proizvode izlagati gazdinstva sa Avale – gazdinstvo Rajković, Milić Med, Lek iz prirode, Srećna kravica i drugi. Tokom tri vikenda (petak-nedelja) pripremili smo vam super zanimljiv i bogat program osmišljen tako da sva vaša čula budu u potpunosti zadovoljena.

Novogodišnje AVAntura selo otvaramo 15.12, u 16h, uz DJ Andrea i nastup violinistkinje sa električnom violinomi karneval vilenjaka. Svakog petka vas očekuje karneval Zimska čarolija: 15. 12. Vilenjaci sa medom Deda Mrazom šetaju AVA parkom i donose radost i poklone; 22.12. Vesele pahuljice sa Elzom i Olafom pokrivaju AVA pločnike; 29.12. Razigrane Sneške sa Elzom i Olafom vas uče plesu i uvode u 2024. godinu. Svake subote i nedelje čekaju vas i super zanimljive novogodišnje predstave.

Muzičku magiju donose nam Hor Čarolija, koji će 16.12, u 13h pesmom otvoriti naša vikend druženja. U subotu, 23.12. i 30.12, družićemo se sa sjajnim klincima i klincezama iz hora Soldozar. Za uspomene i dobro druženje, spremili smo Photobooth i detalje za fotografisanje, i obavezno – Deda Mraza da se sa vama slika. Snežna kugla kućica za igranje vas čeka u subotu 16.12. i 23.12. od 12-17h – ovo je omiljena zabava za decu.

Radionice za decu i odrasle su apsolutno magične: pravimo ukrase za jelku i onda kitimo zajedno jelkice koje će biti u našem selu; pravimo sopstvene miksture mirisa i uživamo u magiji eteričnih ulja; pravimo personalizovane kugle za jelku; pišemo pisma Deda Mrazu a na posebnoj radionici možete i da uvijete svoje poklone koje ste kupili tokom sjajnih popusta u AVA shopping parku; pravimo ogrlice od kristala i učimo kako da nam kristali pomognu da kreiramo uspešnu 2024. godinu.

Za mame i tate smo posebno pripremili zanimljive radionice: Feng Shui, astro-savetovalište, lični razvoj, osnaženje za mame, floriterapija za uspešnu 2024. godinu.

Dođite da zajedno ukrašavamo jelkice koje vas čekaju u AVA parku a koje ćemo kasnije posaditi. Na taj način želimo da doprinesemo očuvanju životne sredine i povećanju svesti da se kupuju jelke sa busenom.

Posebno smo uzbuđeni zbog AVA maskenbala za decu – ​pozivano vas da osmislite kreativne i zanimljive maske i da dođete na naš mini party u okviru AVA novogodišnjeg sela, gde će naš animator napraviti najbolju prednovogodišnju žuruku. Neka se okupe pahunjice zvezdice, sneške, Deda Mrazići i vilenjaci da zajedno dočekamo Deda Mraza i poželimo najlepše želje 24.12. od 14-16h.

A tokom programa će sa vama biti Deda Mraz i naši drugari štulaši koji uvek naprave atmosferu za pamćenje. Uz topao čaj, ovo će biti avantura o kojoj ćete pričati cele godine!

PR

Takođe pročitajte

Proglašeni pobednici konkursa Oni su heroji 2024.

Na svečanoj dodeli nagrada, u okviru konkursa „Oni su heroji“, predstavljeno je 10 nesebičnih i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.