LUKOIL otvorio 114.benzinsku stanicu u Srbiji

„LUKOIL SRBIJA“ AD je u Nišu, u ulici Jovana Ristića otvorio svoju 114.benzinsku stanicu u Srbiji a petu u ovom gradu.
Novi maloprodajni objekat je otvorio generalni direktor „LUKOIL SRBIJA“ AD i rukovodilac Balkanske regionalne organizacije „LUKOIL“ Igor Semeničev.

„U Nišu otvaramo još jedan savremeni objekat po svim evropskim ekološkim standardima, komforan za potrošače, gde mogu da natoče motorna goriva visokog kvaliteta, kupe različite proizvode i da naprave pauzu u našem udobnom kafeu. Klijentima želimo da ponudimo brendirana goriva nove generacije i besprekornu uslugu. Nastojimo da budemo pouzdan partner, obezbedimo nova radna mesta. Stoga se nadamo produžetku plodotvorne saradnje s gradom Nišem, izjavio je gospodin Semeničev, poželevši prisutnima zdravlja, sreće i uspeha u ovoj godini.

Benzinska stanica „Carina 2“ u ulici Jovana Ristića bb u niškoj opštini Palilula izgrađena je po savremenim evropskim standardima i nudi svojim potrošačima sve vrste motornih goriva, među kojima i goriva nove generacije „ECTO Diesel“, „Zimski ECTO Diesel“ i benzin „ECTO Plus“. „ECTO“ je inovaciono gorivo sa poboljšanim eksploatacionim i ekološkim svojstvima, stvoreno uz upotrebu savremenih tehnologija. Osim toga, u ponudi je i širok asortiman LUKOIL motornih ulja, auto-kozmetike, kao i robe široke potrošnje.

U okviru programa svečanog otvaranja novog objekta kompanija „LUKOIL SRBIJA“ AD je pripremila specijalne akcije i iznenađenja za svoje klijente – prvih 200 kupaca je dobilo različite poklone iz asortimana koji je u ponudi ove benzinske stanice.
„LUKOIL SRBIJA“ AD sa 114. benzinskih stanica zauzima drugo mesto na tržištu Republike Srbije i istovremeno je centar Balkanske regionalne organizacije koja okuplja preduzeća kompanije „LUKOIL“ u Makedoniji, Crnoj Gori i Hrvatskoj. Pored maloprodajne mreže kompanija poseduje i dva aktivna naftna skladišta u Ostružnici i Doljevcu.

PR

Takođe pročitajte

Kupovinu stana u izgradnji: Kako se zaštititi i iskoristiti povoljne uslove

Ukoliko se trenutno nalazite u potrazi za nekretninom, investiranje u zgradu koja je u fazi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.