Lola Pešić – priča o ljubavi i veri

Trogodišnja Lola Pešić zasluženo je ponela titulu princeze karnevala pevajući “Nišku Banju” i himnu “Bože pravde” ali je ona i pravi blagoslov svoje porodice. Njenim “krunisanjem” počeo je 11.Karneval u Leskovcu.

lola pesic princeya karnevala leskovacŽiri se nije mnogo dvoumio jer su Lolin scenski nastup, pevanje i stajling bili neodoljivi.

“Naša Lola u septembru puni 3 godine ali obožava javne nastupe, voli da peva, uči engleski a najviše na svetu voli svog bratića Momu koji je napunio godinu dana. Kad smo pošli na karneval ona mu kaže : “Znaš Momo ja sad idem da na izbor za princezu a možda cu moći i da pevam nešto”, prenosi nam mama Nataša Pešić koja je kreirala belu, čipkanu haljinu u kojoj je Lola prosto “lebdela”. Moralo se puno pažnje posvetiti i frizuri koja je takođe bila besprekorna.

lola i moma pesicLolin talenat je nesporan ali i njen istančani ukus jer joj je idol Danica Krstić, izvođač izvorne muzike iz Kragujevca. Mama Nataša kaže da zna ceo njen repertoar.

“Lola i njen brat su zaista pravi blagoslov. Sa suprugom Dejanom smo svakog 1.januara bili na Ostrog i molili se za njih. I, gle čuda, Lola i Moma su došli  u nas dom na dan Svetog Vasilija Ostroskog! Čuda se događaju, veruje Nataša koja je 18 godina čekala da se ostvari kao roditelj. Ona je dugogodipnji profesor matematike u leskovačkoj Gimnaziji a suprug Dejan vodi privatan biznis u IT sektoru.

“Ljubav je ono što čini roditelja a mi je imamo na pretek, poručuje mama male princeze koja priželjkuje da Lola i Moma dobiju brata ili sestru.

Takođe pročitajte

Počinje veliko finale takmičenja „Pekarijada“ 2023.

Posle letnje pauze, nakon završetka prvih kvalifikacija, nastavlja se nacionalno takmičenje za najboljeg profesionalnog i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.