ponedeljak , 8 marta 2021
Nagradni online likovni konkurs za decu -Nacrtaj, oboji, osvoji!

Likovni konkurs za predškolce i prvake iz Srbije

Pravi je trenutak da se kreativnost, maštovitost, originalnost i estetika dece, predškolskog i školskog uzrasta, ponovo podstaknu, a i nagrade idealnim nagradama iz Forma Ideale.

U periodu od 1. do 30. septembra biće organizovan deveti po redu linkovni konkurs pod nazivom „NACRTAJ, OBOJI I OSVOJI“, sa temom „Moja idealna soba“. Zbog novonastale situacije koja je uslovila izmene u novoj školskoj godini, i uz poštovanje predloženih bezbednosnih mera, omogućeno je direktno učešće mališana na konkursu. Na sajtu www.formaideale.rs potrebno je popuniti formular traženim podacima i priložiti fotografiju crteža učesnika ili dostaviti crtež u najbiliži salon Forma Ideale.

Interesantna činjenica je da se svake godine prijavi oko 50.000 mališana i da je za ovih 8 godina zabeleženo oko 400.000 prijava.

„Podsticanje kreativnosti i individualnosti kod dece predškolskog i učenika mlađeg uzrasta je osnovni motiv ovog konkursa sa željom da decu predškolskog uzrasta i učenike prvog razreda osnovnih škola podstaknemo da razmišljaju o vrednostima i kvalitetima prostora i okruženja u kome žive i da nam na kreativan način pokažu šta je to što oni vide kao lepo i dobro u svom okruženju. U godini jubileja, 25 godina postojanja kompanije, čast nam je da, pored izuzetnog tržišnog poslovanja, kompanija Forma Ideale sa ponosom neguje i dugogodišnju tradiciju u realizaciji brojnih aktivnosti posvećenih deci i dečijem stvaralaštvu. Ovaj konkurs je samo jedna u nizu aktivnosti kojoj se svi u kompaniji jako radujemo svake godine“, navode iz Forma Ideale.

Pristigli radovi u tehnici po izboru biće ocenjivani od strane stručnog žirija, dok će spisak dobitnika biti objavljen na sajtu www.formaideale.rs 20. oktobra 2020. Više informacija o likovnom konkursu i pravilima učešća svi zainteresovani mogu da pronađu na sajtu kompanije Forma Ideale.

Takođe pročitajte

Izložba “Tu mač” u Leskovačkom kulturnom centru

Zbog aktuelne epidemiološke situacije, otvaranje izložbe fotografija “Tu mač”, najavljeno za 4. mart, odlaže se …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.