Lidijini melemi od medicinske aloje po ruskim receptima

Današnja priča vodi nas 14 kilometara od Niša, tačnije u Supovac gde nastaje “magija” Lidije Vučković koja se bavi travarstvom već deset godina. Počela je da se bavi time iz ličnih potreba da bi se posle nekog vremena i sama uverila u delotvornost tih proizvoda. Po receptima iz Rusije ona pravi masti, meleme, zeleni med, sok od aloje.

“Bitno je napomenuti da su su svi proizvodi bez alkohola, ili bilo kakvih drugih dodataka, sem prirodnih. Srž svih proizvoda jeste aloja arborescens koju uzgajam na svojoj plantaži, to je medicinska aloja i ona je do čak tri puta zdravija od aloje vere . Melemi su lekoviti i poseduju sertifikat iz Instituta za javno zdravlje Niš. Ovi melemi suzbijaju multiplu sklerozu, nervna oboljenja, rak dojke, rak pluća, a kada su u pitanju dijabetičari, čak i oni koji koriste tablete, posle upotrebe njenog melema, šećer im se vraća na normalu i prestaje se sa uzimanjem tableta, upućuje nas Lidija u čudesni svet lekovitih preparata.

Ruski melem koji suzbija mulitplu sklerozu deluje tako da direktno utiče na mozak gde je glavni problem kod ovog oboljenja, ukoliko ima lezija koje su aktivne , njihovo aktivnost prestaje i kreće sa obnovom nervnih ćelija. Lidija naglašava da nikakva “magija” nije u pitanju i da ništa ne može preko noći, već redovnim uzimanjem do 4 puta dnevno , kafena kašičica pre jela, a u toku terapije može se koristiti i zeleni med sa arborescensom koji se inače preporučuje i kod svakodnevne ishrane.

“Cela terapija traje tri meseca, u pitanju su četiri tegle ruskog melema, dve tegle zelenog meda a ukoliko neko ima problem sa kretanjem tu su i masti od lekovitog planinskog bilja za masažu. Kod svakog poručivanja melema, kupac dobija uputstvo, zajedno sa sertifikatom.
Zeleni med je prvoklasni med, od čistog planinskog meda u koji se ubacuje sok aloje arborescense. Namena mu je da ojača imunitet, kao preventiva protiv virusa i prehlada. Masti se prave od kantarionovog ulja, u kombinaciji sa kantarionom i hladno ceđenim maslinovim uljem, gde je potrebno da ta smesa odstoji 40-ak dana dok ne promeni boju. Prave se po porudžbini kupaca, i stižu pravo na kućnu adresu, kaže naša sagovornica.

Mnogi kupci ove masti i meleme koristi i za negu lica, takođe i kod opekotina, posekotina, a pokazalo se da ove masti zatvaraju rane kod dijabetičara.

Lidija je sa dosta zadovoljnih i zahvalnih kupaca u kontaktu, a ti kontakti dosežu čak i do Tivta, pa sve do Grčke i Hrvatske, a i rodbina u Holandiji.

U procesu pravljenja učestvuju Lidijna deca kao i muž, gde svako ima svoj zadatak kako bi se doprinelo finalnom proizvodu.
Starosno doba korisnika i kupaca nije bitno jer kako kaže Lidija, uzimaju ih deca kao i odrasli.

Kontakt telefon – 0656023260.

Facebook stranica “Zeleni med“.

Takođe pročitajte

Prolećne alergije – kako da se nosite sa simptomima

Nakon dugih tmurnih dana, ništa nije lepše nego provoditi svaki dan vani, na toplom prolećnom …

2 komentari

 1. Poštovana gospođo!
  Čim sam čula za Vas, odmah sam rešila da Vam se obratim sa molbom da mi pošaljete Vaš melem na bazi aloje i meda. Zovem se Vlasta Havran i od skleroze multiplex bolujem tri decenije. Ne koristim nikakve lekove, sem što dva puta godišnje primam terapiju Lemod sola. Koristim vitamine i minerale.

  Za melem ću platiti pouzećem, a mogu i akontativno.
  Adresa: Havran Vlasta, ul. Save Kovačevića 22, 26215 PADINA. Telefon: 062 114 18 13
  S pozdravom, Vlasta

 2. Da li je neko koristio meleme Lidije Vu;ković_ kakva su iakustva_

  Hvala,
  Dragan

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.