Leskovčanka Branislava Kostić – ličnost godine

Nagrada nedeljnika NIN “Ličnost godine” uručena je Branislavi Kostić iz Leskovca, zbog hraniteljstva dve ženske osobe sa Daunovim sindromom.

“Radim ovo iz srca, jer je specijalno hraniteljstvo jako teško. Radi se o deci koja su samim rođenjem ostavljena i dolazak u porodicu je problem, ali ljubav sve rešava. Moje Bojana i Snežana su sada srećna deca, naša uzajamna ljubav je velika, istakla je Branislava Kostić na dodeli nagrade.

Devojčice su se, dodala je, prilagodile životu, kako u porodici, tako i van nje, i nagrada NIN ustvari pripada njima dvema. Kostić je zahvalila nedeljniku NIN što je uvideo vrednost onog što radi.

“U ovoj priči nisam ja važna, važna je poruka koju šaljem drugima: Ne štedite sebe, budite uzor i primer drugima, dajte sebe, volite tu decu kojoj ljubavi treba najviše u životu i vratiće vam se toliko bogato, zato što oni znaju da vole, znaju da je uzvratna ljubav nemerljiva, rekla je Branislava Kostić.

Urednica NIN Vesna Mališić ukazala je da je Branislava Kostić izuzetna žena, koja radi u gradskoj toplani u Leskovcu, majka je dva sina i bavi se hraniteljstvom dece sa posebnim potrebama.

Branislava je prošle godine dobila Oktobarsku nagradu grada Leskovca  za svoj humanitarni rad.

FONET

Takođe pročitajte

Portret sa likom Branka Miljkovića na onlajn licitaciji LFN

Lokalna fondacija Niš nastavlja dobru tradiciju Fejsbuk licitacija! Ovog puta na licitaciji se nalazi portret …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.