ponedeljak , 1 juna 2020

Leskovačka Trgovinsko-ugostiteljska škola poručuje – BIKE IS LIKE

Ekipa Trgovinsko-ugostiteljske škole  iz Leskovca osvojila je  srebrnu medalju, u konkurenciji 30 škola  iz cele Srbije, na takmičenju učenika srednjih stručnih škola i gimnazija koje organizuje Fakultet za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singidunum.

Ekipu škole činile su učenice Gabrijela Zdravković I Anđela Zdravković sa mentorom, profesorkom Biljanom Ćirković.  Svi takmičari su ove godine imali za zadatak da prezentuju svoje ideje i poslovna rešenja na temu – DESTINACIJA U HARMONIJI SA PRIRODOM. Tačnije,takmičari su imali za zadatak da osmisle turistički proizvod koji bi u sebi imao eko-turu kroz kraj iz koga dolaze.

Ekipa Trgovinsko-ugostiteljske škole predstavila je leskovački kraj kao ekološku destinaciju, osmislivši   biciklističke obilaske Leskovca I okoline uz pratnju profesionalnih vodiča. Ceo projekat nazvan je “BIKE IS LIKE” I obuhvata obilazak rudarske crkve Svete Petke, posetu Tekstilnom muzeju u Strojkovcu, za turiste sa većom kondicijom, kao I obilazak hidroelektrane u Vučju za turiste sa kondicijom sportista.

Prezentaciju takmičarskog projekta “BIKE IS LIKE” pratio je trominutni spot , osmišljen I realizovan od strane učenica škole.

Ekipa Trgovinsko-ugostiteljske škole ponela je sa takmičenja u Nišu srebrno priznanje, ali I lepu nagradu u vidu letovanja na Sitoniji za sve članove ekipe uz  poziv Turističkoj organizaciji Leskovca  da možda uzme u obzir ovakva kreativna viđenja Leskovca i okoline kao turističkih destinacija kroz saradnju sa ovom obrazovno-vaspitnom institucijom.

Takođe pročitajte

“Neka se čuje i tvoj glas”

Delegacija Evropske unije u Srbiji raspisala je nagradno muzičko takmičenje EuroMjuza, sa idejom da podrži …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.