Leskovac će ponovo biti grad kozmetike

Do kraja godine u pogonima kompanije „Nevena“ u Leskovcu biće pokrenuta proizvodnja i dekorativne kozmetike , najavila je vlasnica kompanije „Nevena&All Me Cosmetics“ Slobodanka Vlajčić.

nevena proizvodnjaOva kompanije je početkom godine preuzela kompletne proizvodne kapacitete fabrike i uposlila 57 radnika. Do kraja godine planira da u razvoj novih proizvoda i uvođenje novih sertifikata uloži 1,2 miliona evra.nevena slobodanka vlajcic leskovac

„Ova fabrika ima tradiciju i kulturu proizvodnje sredstva za higijenu i nege dugu 120 godina. Trenutno imamo 120 proizvoda a od toga su samo 30 vrsta sapuna. Proizvodimo i sredstva za negu kose i tela, ruku, stopala, paste za zube a uskoro krećemo i sa proizvodnjom dekorativne kozmetike tako da ćemo vratiti Leskovcu epitet „grada kozmetike“, kaže Slobodanka i naglašava  da proizvode po principu „Dobre Proizvođačke Prake“ uz poštovanja principa očuvanja životne sredine.

Izvršni direktor Miljan Miljković kaže da su uspeli da ponovo ožive proizvodnju bebi kozmetike pod nazivom „Nevena baby“ sa kojom su poznati na prostorima ne samo Srbije već i okruženja.

nevena leskovacFabriku je danas posetio i Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije koji je sa menadžmentom razgovarao o poslovanju firme, investicionim i izvoznim planovima i aktuelnoj situaciji u proizvodnji ovog segmenta hemijske industrije.nevena bebi program

„Proizvodi leskovačke „Nevene“ već su dobro poznati na tržištu a ono što se treba znati je to da su uspeli da iz stečaja pokrenu proizvodnju tako da su pravi primer da „ima života i posle stečaja“, kazao je  Čadež.

 

Takođe pročitajte

Kupovinu stana u izgradnji: Kako se zaštititi i iskoristiti povoljne uslove

Ukoliko se trenutno nalazite u potrazi za nekretninom, investiranje u zgradu koja je u fazi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.