utorak , 7 februara 2023

Lebanskim odlikašima po 10.000 dinara

Najboljim lebanskim učenicima i profesorima na prijemu kod predsednika opštine Lebane Zorana Ilića uručene su novčane nagrade, po 10 hiljada dinara.

Osnovna škola „Radovan Kovačević – Maksim“ za učenicu generacije proglasila je Ninu Paunović a u školi „Vuk Karadžić“ za đaka generacije proglašena Aleksandra Milić.

Nagrađene su i Aleksandra Milić koja je na Književnoj olimpijadi osvojila treće mesto ali i njena nastavnica Slađana Jovanović.
Na Republičkoj smotri učiteljskog stvaralaštva , pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, predstava „Crvenkapa“ osvojila je drugo mesto sa nastavnicima Jasminkom Bogdanović i Dubravkom Đorđević.

Osnovna škola „Radoje Domanović“  iz Bošnjaca proglasila je Petru Jović iz Bošnjaca,VIII-1 razreda za učenicu generacije.

Lebanska Gimnazija, za učenika generacije proglasila je Miloš Bogdanović.

Katarina Stanojković sa nastavnicom Dušankom Srećković, Kristina Krstić sa nastavnicom Svetlanom Cvetković i Lazar Trajković sa nastavnikom Miloradom Trajkovićem, na Republičkim takmičenjima osvojili su jedno od prva tri mesta.

Teatar Gimnazijalac (19 učenika) sa nastavnikom Dušanom Blagojevićem. STŠ “ Vožd Karađorđe“ Lebane za učenika generacije proglasila je Veljka Filipovića dok je na Republičkom takmičenju treće mesto osvojio učenik Živković Lazar sa nastavnikom Mirkom Pešićem.

 

Takođe pročitajte

Niš – Domaćin Kupa Radivoj Korać ove i naredne godine

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i predsednik Кošarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović potpisali su u Gradskoj …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.