Kuehne + Nagel otvorio novu kancelariju u Nišu

Kompanija Kuehne + Nagel proširuje svoju mrežu avio usluga u Srbiji otvaranjem nove kancelarije na međunarodnom aerodromu u Nišu. Niš je drugi najvažniji industrijski centar u Srbiji.

Kako bi odgovorili na rastuće potrebe svojih klijenata u segmentu avio transporta, kompanija Kuehne+Nagel je proširila svoju mrežu avio usluga otvaranjem kancelarije strateški locirane na kargo terminalu u Nišu.

Kuehne+Nagel sada nudi celokupan set usluga u avio uvozu, izvozu i tranzitnim uslugama, uslugu carinjenja, čarter letove i uslugu skladištenja. Sa unapređenim rešenjima koja pokrivaju 200 destinacija širom sveta, Kuehne+Nagel nudi bolju pokrivenost i podršku klijentima iz oblasti visoke tehnologije, automobilske industrije i drugim klijentima čije se sedište nalazi u južnom delu Srbije.

“Kao prvi logistički provajder koji posluje direktno sa kargo terminala u Nišu, svojim klijentima nudimo brža i efikasnija rešenja” rekao je Saša Radosavljević, direktor kompanije Kuehne+Nagel u Srbiji. “Kompanija Kuehne+Nagel konstantno ulaže u proširenje svoje nacionalne mreže i time jača svoje prisustvo u regionu”.

S više od 69.000 zaposlenih na 1.200 lokacija i u više od 100 zemalja, Grupa Kuehne + Nagel jedna je od vodećih svetskih logističkih kompanija. Snažan položaj na tržištu postigla je poslovima u pomorskom, avio i drumskom transportu kao i u ugovornoj logistici s jasnim fokusom na pružanju usluga sa dodatom vrednošću pomoću savremene informatičke tehnologije.

Takođe pročitajte

Niški atletičar postao pivar

Nišliji Stevanu Antanasijeviću atletska karijera nije bila suđena, ali zato preduzetnička jeste. Započeo ju je …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.