Kuda na leto po rasporedu Wizz Air-a

Wizz Air, evropska avio-kompanija sa najvećom stopom rasta, objavio je raspored letova za leto 2022. godine iz Srbije.

Tokom prve dve nedelje će članovi Wizz kluba popusta imati odličnu priliku da rezervišu karte za uzbudljive destinacije po atraktivnim niskim cenama na sajtu wizzair.com ili preko WIZZ mobilne aplikacije pre nego što raspored postane dostupan svim putnicima. Uprkos izazovima koje je donela pandemija kovida 19, Wizz Air potvrđuje veliku otpornost.

Samom tim i nastavlja da proširuje mrežu avio-linija kako bi svi Wizzovi putnici mogli da pronađu omiljeno mesto koje žele da posete. Wizz Air je i dalje posvećen ponudi pristupačnih cena avio-karata za brojne putnike i u ovom neizvesnom vremenu.

Izborom Wizzovih usluga mudri putnici takođe biraju najbolje i najbezbednije iskustvo putovanja, koje je sada od ključne važnosti. Uz Wizzov raspored letova za leto 2022. godine građani Srbije mogu da uživaju u preko potrebnom odmoru i da se pripreme za avanture putovanjem do zapadnoevropskih destinacija kao što su Francuska (Aerodrom Pariz Bove- BVA), Nemačka (Dortmund – DTM) ili Holandija (Ajnhoven- EIN).

Za one koji žele da uživaju u neverovatnoj nordijskoj prirodi, severnim svetlima i ponoćnom suncu tokom leta, Wizz Air nudi letove iz Beograda za Švedsku (Malme MMX) i Norvešku (Aerodrom Sanderfjord u blizini Osla). Uživanje na mediteranskom suncu nikad nije bilo lakše uz letove do Herakliona na Kritu i Santorinija, a tu su i sjajne ponude letova za Larnaku na Kipru i Maltu.

Wizz Air i bezbednost u doba korone

Da bi pomogao putnicima i posadi da lete bezbedno i bez briga, Wizz Air sprovodi dodatne higijenske mere koje podrazumevaju fizičku distancu tokom ukrcavanja i unapređenu čistoću u avionu. U okviru mera zaštite zdravlja putnika i posade, putnici treba da se čekiraju i obave sve kupovine onlajn, uključujući plaćanje za dodatni prtljag, kako bi se smanjila nepotrebna interakcija na aerodromu. U cilju sprečavanja širenja moguće infekcije, putnici se mole da poštuju nova pravila fizičke distance tokom ukrcavanja i iskrcavanja.

Efikasan sistem ventilacije u Wizzovim avionima menja vazduh u kabini 20 puta na sat. Iako HEPA filteri u svim Wizz Air avionima prečišćavaju 99,97% virusa i bakterija iz vazduha u kabini, posada i putnici su obavezni da nose maske tokom celog leta.

U ovim neizvesnim vremenima Wizz Air putnicima nudi različite alate i usluge za planiranje bezbednog i udobnog putovanja. Wizz posebno preporučuje putnicima da koriste uslugu WIZZ Flex za kupovinu karata u cilju dodatne zaštite. Odabirom ove usluge putnici mogu mogu da otkažu svoj let najkasnije 3 sata pre poletanja bez ikakvih troškova i dobiju nazad 100% cene karte čiji iznos se odmah prebacuje na kredit koji imaju kod ove avio-kompanije, kao i da promene datume ili čak i linije neograničen broj puta. Pored toga, Wizz Air je nedavno predstavio svog četbota Ameliju, koja putnicima omogućava da lako dođu do informacija u vezi sa svojim letovima.

„Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo raspored letova za leto 2022. godine iz Srbije. Konstantno proširujemo mrežu linija kako bismo putnicima ponudili još pristupačnije mogućnosti putovanja. Wizz ulaže velike napore u bezbednost tokom letova i svojim putnicima omogućava bezbrižno iskustvo putovanja. Naš tim profesionalaca sa nestrpljenjem iščekuje putnike na uzbudljivim i nezaboravnim letovima”, izjavila je Paulina Gosk, menadžer korporativnih komunikacija Wizz Aira.

 

O Wizz Airu

Wizz Air, evropska avio-kompanija sa najvećom stopom rasta, ima flotu od 137 aviona tipa Airbus A320 i A321. Tim posvećenih profesionalaca u oblasti vazduhoplovstva nudi kvalitetnu uslugu po niskim cenama karata, što Wizz Air čini omiljenim izborom preko 40 miliona putnika godišnje završno sa 31. martom 2020. Wizz Air je član Londonske berze pod oznakom WIZZ. Kompanija je nedavno ušla među deset najbezbednijih avio-kompanija na svetu po izboru airlineratings.com, jedine svetske rejting agencije u oblasti bezbednosti i proizvoda, i osvojila Nagradu za najbolju avio-kompaniju u 2020. godini koju dodeljuje ATW i koja predstavlja najviše priznanje i potvrdu izuzetnih rezultata na polju učinka, inovacija i kvaliteta usluga za jednu avio-kompaniju ili pojedinca.

Takođe pročitajte

Andrija Milošević novi umetnički direktor Filmskih susreta

Na prvoj sednici novog Saveta 59. Festivala glumačkih ostvarenja igranog filma Filmski susreti Niš za …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.