„Kralj Artur: Legenda o maču 3D“ na repertoaru Cineplexx-a

Repertoar bioskopa Cineplexx Niš za period od 4. do 10. maja nam donosi dva nova naslova i jednu premijeru.

Ukoliko ste ljubitelj mitologije ili istorijskih filmova, priča ovog filma će vam se svakako dopasti. Kralj Artur (Artus) bio je polumitski britanski vođa koji je vladao oko 500. godine. Arthur je jedan od najpoznatijih likova keltske mitologije; od 12. veka on je središnji lik brojnih književnih djela. Ovog puta „Legenda o maču“ u režiji Gaja Ričija, režiser dobro poznatih ostvarenja poput : „Dve čađave dvocevke“ , „Sneč“, „Rokenrola“..
Kralj Artur: Legenda o maču 3D – Kada Arturovog oca ubije njegov brat, Vortigern, on preuzima njegovu krunu. Izgubivši nasledstvo, Artur se nalazi na mračnim ulicama grada. Ali, kada izvuče mač iz kamena, njegov se život u potpunosti menja i prisiljen je saznati istinu o svom poreklu…sviđalo se to njemu ili ne. Artur, koji je legitimni naslednik, u društvu svojih prijatelja i lepe Ginevre moraće da se bori svim silama i celom svojom snagom protiv tiranina Vortigerna i njegovih smrtonosnih magičnih moći koje mu daju prednost. Film možete premijerno gledati 10. maja od 20 časova.
Trejler filma https://www.youtube.com/watch?v=3L8FsWcwW64&feature=youtu.be

Čuvari galaksije 2, 2D i 3D – Uz zvuke potpuno novog Savršenog miksa broj 2, Marvelovi „Čuvari galaksije vol. 2“ nastavljaju avanture tima koji prelazi krajnje granice kosmosa. Čuvari moraju da se bore da bi održali svoju novostvorenu porodicu na okupu dok razotkrivaju misteriju pravog porekla Pitera Kvila. Stari neprijatelji postaju novi saveznici, a omiljeni likovi iz stripova dolaze u pomoć našim herojima dok Marvelov filmski svet nastavlja da se širi.
Trejler filma https://www.youtube.com/watch?v=WH18-UY-_4U

Crvena kornjača – Dugometražno debitantsko ostvarenje Oskarovca Mišela Dudok de Vita, robinzonkrusoovska je priča o čoveku nasukanom na napuštenom tropskom ostrvu, nastanjenom samo kornjačama, ljuskarima i pticama. Svaki pokušaj odlaska osujećuje crvena kornjača. Kada se u jednom momentu ona misteriozno transformiše, čovek počinje da ceni lepotu jednostavnog života u skladu sa prirodom. „Crvena kornjača“ je animirana alegorija o stvaranju života vrednog življenja, bez suvišnih efemernosti i komplikacija, ispričana kroz naizlged bezizlaznu situaciju čoveka na pustom ostrvu
Trejler filma https://www.youtube.com/watch?v=kYX_YiuvgxE

 

 

 

 

Takođe pročitajte

Završen 12. NLB Organic konkurs: 2.5 miliona za najbolje organske ideje

Tradicionalni Organic konkurs NLB Komercijalne banke danas je zvanično završen svečanom dodelom nagrada u ukupnom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.