Foto: Mladi ambasadori

Konkurs za desetu generaciju mladih ambasadora

Konkurs za desetu generaciju mladih ambasadora otvoren je do 20. oktobra za mlade iz srednjih škola i fakulteta iz Niša.

Poziv je otvoren za one koje zanimaju kreativne industrije, žele da zavire u svet inovacija, vide sebe u preduzetništvu sa društvenim impaktom i veruju u kulturu prilagođenu mladima.

Foto: Mladi ambasadori

Kroz jednogodišnji program radićemo na usavršavanju njihovih veština kroz edukacije i mentorsku podršku ali i na stvaranju prostora da svoje ideje pretoče u delo.

Prijava je dostupna na linku.

Za sve dodatne informacije u vezi konkursa, mogu nas kontaktirati putem mejla [email protected].

Inicijativa „Mladi ambasadori“ je jedinstven projekat učešća i uključivanja mladih u različite oblasti društva. Tokom 9 godina postojanja, Mladi ambasadori su realizovali 50 projekta i više od 300 edukativnih radionica vezanih za lični i profesionalni razvoj ljudi iz različitih društvenih grupa u zajednici. Glavne aktivnosti su fokusirane na kulturu i kreativne industrije, preduzetništvo, socijalnu ekonomiju, tržišno plasiranje i održivi razvoj lokalne zajednice kroz edukaciju, vršnjačku komunikaciju, razmenu znanja i digitalnu transformaciju. Pokrenuli smo najveću konferenciju kreativnih industrija u ovom delu Srbije – KreNI sa idejom uključivanja mladih u rešavanje društvenih izazova korišćenjem alata kreativnih industrija.

Od aprila 2018. Mladi ambasadori su članovi Diesis mreže – mreže Evropske unije za razvoj socijalnog preduzetništva.

Takođe pročitajte

Microsoft već 20 godina podstiče tehnološki napredak i inovacije srpskih kompanija i društva 

 Microsoft je protekle dve decenije delovao kao katalizator digitalne transformacije u Srbiji, podržavajući i podstičući …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.