utorak , 19 oktobra 2021

Koncert grupe Kerber je otkazan

Usled pozitivnog nalaza na kovid jednog od članova grupe Kerber prinuđeni smo da zakazani koncert 23.9 otkažemo.

Jubilarni koncert povodom obeležavanja 40 godina rada grupe biće zakazan u novom terminu i publika će biti blagovremeno obaveštena.

“Pored velikog interesovanja i ozbiljnih priprema za koncert prinudjeni smo da koncert otkažemo, jel je jedan od članova grupe Kerber pozitivan na kovid. Nadamo se da će se brzo oporavti i da će biti mogućnosti da koncert ponovo zakažemo do kraja godine, ali o svemu tome ćemo vas blagovremeno obavestiti. Ulaznice neće važiti za novi datum pa apelujemo na publiku da kupljene ulaznice vrate”

Svim kupcima koji su online kupili ulaznice, novac će automatski biti refundiran u narednih četrnaest dana, dok oni koji su fizički kupili ulaznice na prodajnim mestima Ticket visona a to su omw pumpe, indigo, laguna, exklusive change i big star travel , povrat novca mogu da izvrše na sledeći način. Potrebno je da na mail [email protected] posalju fotografiju kupljenih ulaznica ime i prezime tekući račun, broj telefona i nakon obrade zahteve Ticket vision d.o.o. će izvršiti povraćaj novca. Kupci koji su ulaznice kupili na prodajnom punktu u Obrenovićevoj mogu vratiti ulaznice na istom mestu svakim radnim danom od 16h do 18h ili putem telefon 062321204.

Proces refundacije karata biće započet od ponedeljka, 27. septembra. Unapred vam se zahvaljujemo na strpljenju i razumevanju oko refundacije karata. Na prodajnom puntku povracaj novca će početi od sutra 23.9 u navdem periodu

Takođe pročitajte

Drugo mesto za publikaciju – „Vinski bal – prvih 60 godina“

Publikacija „Vinski bal – prvih 60 godina“ osvojila je drugo mesto na Međunarodnom takmičenju turističkih …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.