subota , 27 februara 2021

Kompanija “Tigar Tyres” donirala aparat Klinici za kardiohirurgiju KC Niš

Danas su Kliniku za kardiohirurgiju KC Niš posetili predstavnici kompanije “Tigar Tyres” iz Pirota kako bi uručili donaciju – najsavremeniji Video Endoskopski bronhoskop u vrednosti od 12 000 Eur.

Milena Tošić i Dejan Mladenović iz gore navedene kompanije uručili su aparat koji se koristi za dijagnostikovanje i lečenje plućnih oboljenja, a u Kliničkom centru Niš imaće primenu u rešavanju plućnih komplikacija nastalih nakon kardiovaskularnih operacija.
Kompanija “Tigar Tyres” još od 2014.g. odlukom tadašnjeg direktora g.Gary Scheide-ija, pomaže Kliniku kupovinom opreme, a vrednost tih donacija uključujući i ovu današnju iznosi blizu 100 000 Eur.
Od otvaranja Klinike u Nišu 2014. godine do danas operisano je 252 osiguranika pirotske filijale zdravstvenog osiguranja tako da je “Tigar Tyres” pomogao u lečenju ne samo građana Niša i juga Srbije već i svojih sugrađana.

U ime naših bolesnika i osoblja Klinike iskreno se zahvaljujem našim prijateljima iz “Tigar Tyres-a” na ovim važnim donacijama koje će značajno unaprediti naš rad. Još jedna potvrda da zajedno možemo mnogo a sami daleko manje… – izjavio je Dr Dragan Milić, direktor Klinike za kardiohirurgiju.

Takođe pročitajte

Otvorene prijave za internacionalno programersko takmičenje EESTech Challenge Niš

Udruženje studenata elektronike Evrope – lokalni komitet Niš organizuje internacionalno takmičenje EESTech Challenge iz oblasti …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.