utorak , 11 avgusta 2020

Kompanija “Tigar Tyres” donirala aparat Klinici za kardiohirurgiju KC Niš

Danas su Kliniku za kardiohirurgiju KC Niš posetili predstavnici kompanije “Tigar Tyres” iz Pirota kako bi uručili donaciju – najsavremeniji Video Endoskopski bronhoskop u vrednosti od 12 000 Eur.

Milena Tošić i Dejan Mladenović iz gore navedene kompanije uručili su aparat koji se koristi za dijagnostikovanje i lečenje plućnih oboljenja, a u Kliničkom centru Niš imaće primenu u rešavanju plućnih komplikacija nastalih nakon kardiovaskularnih operacija.
Kompanija “Tigar Tyres” još od 2014.g. odlukom tadašnjeg direktora g.Gary Scheide-ija, pomaže Kliniku kupovinom opreme, a vrednost tih donacija uključujući i ovu današnju iznosi blizu 100 000 Eur.
Od otvaranja Klinike u Nišu 2014. godine do danas operisano je 252 osiguranika pirotske filijale zdravstvenog osiguranja tako da je “Tigar Tyres” pomogao u lečenju ne samo građana Niša i juga Srbije već i svojih sugrađana.

U ime naših bolesnika i osoblja Klinike iskreno se zahvaljujem našim prijateljima iz “Tigar Tyres-a” na ovim važnim donacijama koje će značajno unaprediti naš rad. Još jedna potvrda da zajedno možemo mnogo a sami daleko manje… – izjavio je Dr Dragan Milić, direktor Klinike za kardiohirurgiju.

Takođe pročitajte

Microsoft pomaže predavačima besplatnim obukama za onlajn nastavu

Kompanija Microsoft Srbija će, kako bi obezbedila što lakši početak nove školske godine, podržati organizaciju …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.