Ko pravi najbolji ajvar u Srbiji?

Proteklog vikenda na Zlatiboru, u okviru manifestacije „Izađi mi na teglu“, ekipa „Buba“ proglašena je za najboljeg ajvar majstora u Srbiji za 2016. godinu.

izadji-mi-na-teglu-2Organizatori manifestacije i Roda su, otvaranje manifestacije obeleželi donacijom 1.000 tegli ajvara Centru u Zvečanskoj u okviru akcije „Jedna tegla za puno osmeha“, a do kraja takmičenja okupili su preko 2.000.000 učesnika i napunili 4.500 tegli ajvara.

Veliki takmičarski karavan “Izađi mi na teglu” na Zlatiboru je završio treću sezonu potrage za najboljim receptom u Srbiji i nakon 20 gradova, 4.500 napunjenih tegli ajvara i preko 350 ekipa i 1.500 takmičara, uspešno proglasio najboljeg ajvar majstora u 2016. godini. Ekipa „Buba“ pravi najbolji ajvar u Srbiji. Drugo mesto je pripalo ekipi “Kumanovka” sa Zlatibora, dok je treće mesto osvojila ekipa ”Unija žena” iz Požege.izadji-mi-na-teglu-1

Treća sezona manifestacije koja putuje kroz Srbiju „Izađi mi na teglu“ okupila je preko 2.000.000 učesnika. Najbolji majstori u pripremi ovog tradicionalnog i proslavljenog specijaliteta balkanske kuhinje, su još jednom u samom finalu ukrstili svoje varjače i recepte, kako bi osvojili prestižnu titulu najboljeg ajvar majstora u Srbiji.

Roda, kao domaća trgovina sa tradicijom i ove godine je podržala manifestaciju, čiji cilj je da spoji tradicionalno i moderno, dobar recept sa istančanim ukusom i pronađe najbolji recept za ajvar u Srbiji. U toku trajanja ovog gastro izazova, Roda je obezbedila i velika akcijska sniženja na proizvode za pripremu zimnice, kao i bogatu ponudu ovih proizvoda, kako bi omogućila potrošačima da u toku pripreme zimnice obave kupovinu na jednom mestu i sačuvaju svoje kućne budžete.

Takođe pročitajte

Na Weekend.17 dolaze profesor sreće i hroničar medija

Weekend.17 se vraća i ove godine sa najistaknutijim govornicima i aktuelnim temama. Weekend.17 biće najveći Weekend …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.