Kengurov skok za bolje raspoloženje

Kangoo skokovi su poznati širom sveta, dok je kod nas zastupljen tek koju godinu. U Nišu ovaj način vežbanja možete isprobati jedino u Kangoo Fit & Dream Gym Fitness Centar.

Uz stručnu pomoć  licenciranog instruktora Kangoo skokova Nine Aranđelović i novom renoviranom ambijentu  fitnes centra otkrijte sve blagodeti čudesnih cipela.

“Kangoo jumps je jedini vid vežbanja na kome sam se duže zadržala, već godinu i po dana treniram, i ne planiram da prestanem. Vrsta plesa i aerobika, uz stalno skakanje  u ritmu muzike  je definitvno sjajna kombinacija pri čemu adenalin raste, uživaš i trošiš kalorije. Koreografija je svaki put različita, okrepljujuće je kako za fizičko tako i za psihičko stanje. U toku jedanog treninga se potroši i do 1500kalorija.” – otkriva nam Ivana Vučetić, veliki ljubitelj ovih skokova.

Šta su ustvari Kangoo skokovi?
Kao što sam naziv govori, u pitanju su skokovi. Razlika između Kangoo skokova od ostalih fitnes programa su cipele, koje svojim izgledom podsećaju na cipele za skijanje, dok su sami skokovi u istim amortizovani i samim tim ne dolazi do oštećenja zglobova. Nije potrebna nikakva posebna obuka da biste trenirali sa ovim cipelama, u njima možete lagano hodati, skakati i trčati. Kangoo skokovi predstavljaju novi način fizičke aktivnosti koja vešto kombinuje zdravlje, fitnes i zabavu za svakog ko proba. Kangoo skokovi su savršeni za aktivnosti unakrsnog treninga i pružaju mnoge dodatne zdravstvene i fitnes prednosti. Oni su dizajnirani za svako starosno doba i veoma su jednostavni za korišćenje. Oni su rezultat više od 20 godina studija i razvoja proizvoda kako bi se vežbalo bezbedno i zabavno.

Prednosti:

-Povećava izdržljivost i snagu mišića

-Tokom treninga proces topljenja masnih naslaga se ubrzava do 20%

-Poboljšava koordinaciju pokreta

-Trening jača kardiovaskularni sistem i stimuliše limfni sistem

 

Zagarantovano dobro raspoloženje, kako za vreme treninga tako i posle Kangoo Fit & Dream Gym Fitness Centar nudi najsavremenije programe vežbanja i najkvalitetnije sprave pa tako i cipele svih veličina za trening Kangoo Jumps, a jedino što trebate poneti sa sobom na trening jeste dobro raspoloženje!

 

Foto:BSB studio photography

 

 

 

Takođe pročitajte

Mali Div podržava predlog ministarke prosvete Slavice Đukić Dejanović

Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div podržava predlog ministarke prosvete Slavice Đukić Dejanović da …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.