KENGUR – Dao sam celog sebe da hoteli na Vlasini ožive

Goran Anđelković, poznat po nadimku Kengur  iz Vlasotinca već godinu dana nije u kontaktu sa investitorima koji su pre tri godine kupili četiri hotela preduzeća HUP „Evropa“.

Ovih dana u javnosti se digla galama jer je Ali Abdula Ms al Maki iz  Katara,  većinski vlasnik dva hotela na obalama Vlasinskog jezera – „Vlasina“ i „Promaja“ i po jednog u Crnoj Travi i Surdulici – „Vilin lug“ i „Srbija“, po svemu sudeći odustao od oživljavanja turizma na Vlasini. Hoteli su zatvoreni, radnici otpušteni a gosti se moraju osloniti na malobrojne postelje u domaćoj radinosti.

„Svim srcem sam verovao u taj projekat i dok sam ja bio u priči, do pre godinu dana, intezivno se radilo da se oni stave u funkciji. Sada više nemam nikakve informacije šta se dešava samo jealosno da propadne ono što smo uradili. Činjenica je da je uloženo oko pola miliona evra u renoviranje a još toliko su isplaćene akcije „Evrope“. U celosti je plačena kupoprodajna cena od milion evra, kaže Kengur koji je uspešan privatnik već 25 godina i neverovatno mu je da neko uloži toliko para i odustane.

„Pre svega hoteli su imali perspektivu i mogu dobro da rade. Vratili smo poverenje i goste. Bašte hotela „Jezero“ bile su prpeune tokom sezone, tražila se stolica više. Sve se to može proveriti iz dokumentacije, veli Kengur i priznaje da se povukao kada je uvideo da njegovi partneri izbegavaju da ispunjavaju dogovorene obaveze.

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Jedan komentar

  1. Kengure be sviraj …. , ko te nezna njemu mozes da prodajes maglu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.