utorak , 9 avgusta 2022

KC Niš raspisao konkurs za medicinske i nemedicinske radnike

Niški klinički centar u saradnji sa sindikatom „Nezavisnost“ i nakon pregovora sa Ministarstvom zdravlja raspisao je konkurs za zapošljavanje 62 medicinska i 74 nemedicinska osoblja.

Konkurs za prijem tog broja radnika dugo nije zabeležen u KC Niš, pa će na ovaj način klinički centar biti na mesečnom nivou bogatiji za više miliona dinara i moći će da uposli nove radnike o trošku sopstvenih sredstava i tako unapredi i olakša posao postojećem kadru.
U konkursu je navedeno da se traže 13 viših medicinskih sestara – tehničara opšteg smera, 10 viših radioloških tehničara, 1 višeg fizioterapeuta, 22 medicinske sestre-tehničara opšteg smera, 4 medicinske sestre za zdravstvenu zaštitu dece-pedijatrijske sestre, 4 ginekološko – akušerske sestre,) 4 laboratorijska tehničara i 4 fizioterapeuta.

Za nemedicinsko osoblje traže se – 38 higijeničara, 4 radnika na održavanju kruga, 15 servira, 1 mesara, 4 radnika u vešeraju, 1 molera, 1 bravara, elektroinstalatera, 1 elektrotehničara, 2 vozača, 6 službenika obezbeđenja i 1 daktilografa.

Ovo su naše najhitnije potrebe za zdravstvenim radnicima da bi mogli da nastavimo da funkcionišemo jer je činjenica da imamo angažovane radnike samo što će sada biti primljeni „za stalno“. – kaže  Radovanović i naglašava da će komisija ocenjivati pored obaveznim konkursnih uslova i odnos svakog radnika prema poslu.

Takođe pročitajte

TEMSKA – istraživanje i zaštita nasleđa, običaja i tradicije staroplaninskog kraja

U cilju izrade Studije zaštite sela Temska, na Staroj planini, stručnjaci Zavoda za zaštitu spomenika …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.