Kako da zavolite jutro?

Da li ste i vi od onih osoba koje je teško pokrenuti na akciju kadа se ujutru oglasi zvuk alarma? Sigurno se divite entuzijazmu ljudi koji su sa prvim zracima sunca već obavili jogu i tuširanje i s mnogo elana kreću u nove radne pobede, dok biste se vi najradije pokrili jorganom i još malo odložili suočavanje s dugačkom listom obaveza.

Ipak, ima tih malih stvari koje mogu da poprave svako jutro. Jedna od njih nam garantovano daje preko potrebnu energiju u užurbanoj svakodnevici – prava, turska kafa. Njena bogata tekstura i neodoljiv miris dovoljni su da razbude sva čula i pomognu nam da  napunimo baterije za dan koji je pred nama.

Ujutru se užurbano spremamo za radni dan i nove obaveze, ali to ne znači da se moramo odricati prve jutarnje kafe. Od mirisa koji se prijatno širi domom deli nas samo par trenutaka, jer priprema Grand Black’n’Easy kafe ne oduzima mnogo vremena. Dovoljno je preliti sadržaj kesice vodom iz keltera, promešati i sačekati kratko da se razvije punoća ukusa prave turske kafe. Njena aroma se širi još dok sipamo vrelu vodu u šolju, a već posle nekoliko gutljaja stiže talas dobre energije. Brza i jednostavna priprema pruža nam više vremena za opuštanje i jutarnji užitak koji nam puni baterije. Dovoljan je samo minut da zavolimo jutro.

Black’n’Easy kafu zavoleli ste u praktičnim kesicama, idealnim da svoje male rituale i omiljenu tursku kafu ponesete svuda sa sobom – na posao, izlet, pa čak i na daleka putovanja. Sada je dostupna i u velikom pakovanju koje omogućava da sami odredite najbolju dozu u skladu sa trenutkom i uživate po svojoj meri. Dve kašičice su dovoljne da obezbede punoću ukusa u šolji standardne veličine, ali ako preferirate intenzivniji ukus prve jutarnje kafe, novo Blak’n’Easy pakovanje je napravljeno da omogući idealno doziranje po želji.

https://www.instagram.com/p/CNpiEw1KKU-/

U novom praktičnom pakovanju je 160g prave turske kafe,vrhunskog kvaliteta, dovoljnih za dvadeset šoljica. Originalno pakovanje sačuvaće u potpunosti svežinu i aromu.

Mali rituali su ono što životu daje draž. Započnite jutro užitkom koji će obojiti svakodnevicu. Za dobar početak dana uzmite šoljicu prave turske Black’n’Easy kafe!

PR

Takođe pročitajte

Trag fondacija objavila treći konkurs za organizacije u okviru programa „Pokret Polet“

Trag fondacija, u okviru trogodišnjeg programa „Pokret Polet“, objavila je treći konkurs za podršku javnom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.