Još samo deset dana do kraja nagradne igre „AIK Banka i Visa vas vode na letovanje

Ostalo je još samo 10 dana do kraja nagradne igre „AIK Banka i Visa vas vode na letovanje!“, uz koju možete osvojiti odmor iz snova.

Prvu nagradu predstavlja luksuzno putovanje od 3 noćenja za dve osobe u Kempinski Palace hotelu sa pet zvezdica u Portorožu. Aranžman podrazumeva doručak, dve povratne avio karte Beograd-Ljubljana, organizovan transfer sa aerodroma u oba smera, dve masaže, večeru u restoranu, kao i korišćenje wellness-a.

Dobitnik druge nagrade imaće priliku da sedam dana uživa sa voljenom osobom u Grand Hotelu na Kopaoniku. Ovaj aranžman podrazumeva smeštaj u ½ superior sobi, petodnevni ski pass za dve osobe, masažu za dve osobe, kao i ručak za dve osobe.

Srećni dobitnik treće nagrade osvojiće poklon vaučer za dve osobe turističke agencije Big Blue za putovanje na jednu od ponuđene četiri destinacije: Grčka, Malta, Egipat, Turska, po izboru dobitnika u vrednosti od 124.828,60 RSD. U paket aranžman su uključeni prevoz i smeštaj.

Pored glavnih, tu je i utešna nagrada u vidu 3 paketa Carnex proizvoda u težini dobitnika, ukupne vrednosti 181.234,80 RSD.

Pravo na učešće ostvaruju svi korisnici Visa platnih kartica AIK Banke, koji tokom trajanja nagradne igre izvrše najmanje jednu transakciju u minimalnom iznosu od 1.500,00 RSD, na svim prodajnim mestima u zemlji i inostranstvu.

Spisak imena dobitnika biće objavljen 20.08.2017.

Odmor iz snova nikad nije bio bliži.

Srećno!

Takođe pročitajte

Kupovinu stana u izgradnji: Kako se zaštititi i iskoristiti povoljne uslove

Ukoliko se trenutno nalazite u potrazi za nekretninom, investiranje u zgradu koja je u fazi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.