sreda , 30 novembra 2022

“Jezičara” među svojima

Veče puno radostii smeha  priredila je svojim sugrađanima nam je Ivana Petrović, predstavljajući svoj književni prvenac – knjigu „Jezičara“ u izdanju leskovačke “Naše reči”.
„Mada je gotovo svakodnevno možemo susreti na Fejsbuku i drugim društvenim mrežama, i sa zadovoljstvom pročititi neku od njenih novih priča, komentara ili odgovore na raznorazna pitanja vernih pratilaca (kojih je sve više i sve su joj verniji), ovo je tek prva knjiga Ivane Petrović. Verujem, siguran sam čak, da ćete biti zadovoljni što ste imali prilike da čujete njeno napisano i da dođete do njene knjige“, kazao je, predstavljajući gošću, Srba Takić, direktor biblioteke.
Pogovor knjige „Jezičara“, izašao iz pera učiteljice Gmitre Sinadinović, pročitala je Gorica Doderović. Naravno da nismo propustili priliku da na početku čujemo nekoliko pesama ove darovite leskovačke pesnikinje, koja, uz to, ima izuzetan dar za kazivanje stihova.
A onda je nastupila Ivana – čitala, pričala, razgovarala sa publikom duže od sat vremena. Kako svemu dođe kraj, onom lepom još i pre, ipak su svi prisutni (a bio ih je popriličan broj) napustili književno veče nasmejani i puni vedrine.

Takođe pročitajte

„Mentalno zdravlje – izazovi u obrazovanju i formiranju profesionalne karijere”

Psihološko savetovalište za studente pri Studentskom kulturnom centru Niš u saradnji sa Savezom studenata Univerziteta …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.