JELEN pivo ponovo časti nove TATE!

Jelen pivo oduvek važi za čuvara porodičnih tradicija i običaja, ali i posebno nazdravlja sa onima koji imaju specijalne razloge za slavlja. Dok je leto bilo rezervisano za naše mladence, Jelen od ovog oktobra ponovo časti tate personalizovanom gajbom piva.

Svim tatama koji su se ostvarili u roditeljskoj ulozi, od oktobra ove godine, do kraja januara 2024. godine, nakon što se prijave na linku https://www.jelenzatate.rs/ na kućnu adresu stiže unikatna i personalizovana gajba piva, posebno imenovana samo za njih. Ovim gestom Jelen na jedinstven način tatama želi da ulepša jedan od najvažnijih događaja u životu i nazdravi najradosnijim porodičnim momentima.

Pored poklona za tate, Jelen tim je mislio i na mame, pa je u saradnji sa Nutrino Labom i ove godine pripremio poklon iznenađenja koji stiže i za njih.

Svi koji su se u navedenom periodu ostvarili u ulozi roditelja, potrebno je da izdvoje malo vremena i u par jednostavnih koraka popune formular na sajtu. Kada pošalju prijavu, tim Jelen piva će proveriti podatke i izraditi personalizovanu gajbu sa imenom i prezimenom tate, a koja će zajedno sa poklonom iznenađenja za mamu, biti dostavljena lično na adresu iz prijave.

Živeli za naša dobra vremena!

Embedovan video

Jelen za tate – Poklon personalizovana gajba – YouTube

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.