Iz Niša do 31.oktobra avio karte za 4,99 evra

Povodom predstavljanja rasporeda letenja za letnju sezonu 2017. godine „Ryanair“ je za svoje četiri ilinije do Berlina Schönefeld, Bratislave, Dizeldorfa Weeze i Milana Bergamo pustio u prodaju karte od 4,99 evra tokom novembra.

Ovaj popust važi za sve koji rezervišu do 31.oktobra. Inače, letnji red letenja koji je danas objavljen važiće do oktobra 2017.godine. Ryanair nastavlja svoj program ,,Uvek dobij bolje“, koji obuhvata nove linije, nove digitalne funkcije, nove enterijere u kabini pa čak i niže tarife.

“Zadovoljstvonam je da objavimo raspored letenja iz Niša za 2017.godinu, koji uključuje četiri nove letnje linije do Berlina Schönefeld, Bratislave, Dizeldorfa Weeze i Milana Bergamo, kojima će se prevesti još 120 000 putnika i ujedno podržati 90 radnih mesta, a nastavićemo sa razvojem operacija tokom leta.Srpski kupci mogu da očekuju niske cene karata za blagovremene rezervacije za leto 2017.godine, tako da nikada nije bilo bolje da rezervišite vaš let Ryanair-om i pozivamo sve zainteresovane korisnike da to učine sada na sajtu avio kompanije Ryanair www.rynair.com gde možete obezbediti najnižu cenu karte do i izNiša,  izjavila je menadžer prodaje i marketinga za oblast istočnog Sredozemlja Kjara Ravara.

Od 4.septembra ova kompanije leti za Berlin i za mesec dana popunjenost letova je bio 90 posto. Ono što su primetili je da se karte za ovu destinaciju kupuju u poslednjem trenutku, nedelju dana pre leta što nije uobičajeno za niskotarifne letove. Inače, cene karte rastu kako se približava dan leta tako da nema ekonomske logike za ovakve navike putnika.

 

Takođe pročitajte

Kupovinu stana u izgradnji: Kako se zaštititi i iskoristiti povoljne uslove

Ukoliko se trenutno nalazite u potrazi za nekretninom, investiranje u zgradu koja je u fazi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.