IZ DALEKA STIŽE GOST – BUDI GLOBAL HOST!

Omladinska organizacija AIESEC se od svog postojanja bavi razmenama. Naši studenti imaju priliku da odu u inostranstvo na praksu stručnog ili volonterskog tipa, ali isto tako mladi iz inostranstva imaju priliku da dođu kod nas!

Ove zime nam dolazi praktikantkinja na volontiranje i u posetu Nišlijama. Ima visoka očekivanja i želi da upozna kulturu naše zemlje, a na nama je da pokažemo naše gostoprimstvo. Ukoliko želiš da na 6 nedelja budeš domaćin nekome ko prvi put dolazi u Niš, prijavi se putem linka, kontaktiraće te neko iz AIESEC-a da te bolje informiše i avantura može da krene! 

U pitanju je devojka Beyzagul Cimen koja nam dolazi iz Istanbula. Ima 20 godina i studira inzenjering automatizacije. U Nišu će biti u periodu od 15. januara – 26. februara i volontiraće u vrtiću Wunderkind. Beyzagul će držati kreativne radionice deci učeći ih o osnovama matematike, ekologije, i jezika. Projekat u kome učestvuje pod nazivom Global Classroom ima za cilj da ostvari kvalitetno neformalno obrazovanje kod dece.

AIESEC je nevladina i ne-za profit omladinska organizacija koja teži miru u svetu i ispunjenju ljudskog potencijala. Svojim projektima, praksama i članstvom mladima pruža prilike da razviju liderske i profesionalne veštine. Više informacija na aiesec.org

Takođe pročitajte

Misterija jednog izgubljenog grada među stranicama knjige Veroljuba Trajkovića

Luksuzno opremljena, dvojezična knjiga na četiri stotine strana “Caričin grad – izgubljeni grad u podnožju …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.