Foto: City Taxi

Instant plaćanje taksi usluga u Nišu

Eurobank Direktna i „City taksi Niš“ su u svim vozilima ovog udruženja omogućili prihvatanje instant plaćanja putem EUROPOS android mobilne aplikacije trgovca, tako da svi korisnici taksi usluga City taksija mogu da plaćaju na vrlo jednostavan i siguran način.

Korisnik taksi usluge koji na ovaj način želi da plati uslugu, a ima instaliranu aplikacuju mobilnog bankarstava, aktiviranjem opcije na aplikaciji i jednostavnim praćenjem uputstava, bez logovanja, može da obavi plaćanje.

„Uvođenje instant plaćanja prilikom korišćenja taksi usluga predstavlja najbolji primer koliko je digitalizacija važna u čitavom društvu, i na koliko načina olakšava svakodnevne aktivnosti. Stalnim unapređenjem digitalnih servisa i inovacijama poput EUROPOS aplikacije, Eurobank Direktna želi da doprinese lakšim, jednostavnijim i sigurnijim bankarskim transakcijama, kad god i gde god kllijenti požele“, rekao je Dimitar Komlenović, direktor Sektora digitalnog bankarstva Eurobank Direktne.

Ova funkcionalnost omogućava brzu i sigurnu naplatu robe ili usluga na prodajnom mestu putem sistema instant plaćanja, trgovcima donosi jednostavnost implementacije i značajno niže troškove prihvatanja, nego kod npr. kartičnih plaćanja, a koristi se i potpuno nezavisna infrastruktura, koja ne zahteva dodatne troškove održavanja.

Namenjena je pravnim licima i preduzetnicima koji žele da unaprede svoje poslovanje i omoguće moderan način beskontaktnog plaćanja za oko 3,3 miliona korisnika mobilnog bankarstva u Srbiji, sa značajno nižim troškovima prihvatanja platnog instrumenta, dok im je novac na raspolaganju u svega nekoliko sekundi. Pored upotrebe u taksi prevozu, EUROPOS aplikacija je idealna za ugostitelje, frizerske i kozmetičke salone, stomatološke i veterinarske ordinacije, pekare, butike i mnoge druge delatnosti koje žele da omoguće naplatu usluga putem instant plaćanja.

Takođe pročitajte

Ministarstvo rudarstva i energetike i zeleni projekat sigurnih kuća sa kompanijom Huawei

Plan Vlade Republike Srbije je da do kraja ove decenije proizvodi do 45 odsto električne …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.