petak , 12 avgusta 2022
Foto: Vojislav Gelevski (Eucerin Srbija)

Inovacija iz Eucerina u antiage nezi

U predpraznično ukrašenom prostoru restorana Dorćoleta u Beogradu, juče je održan ekskluzivni događaj za medije na kome je predstavljena nova, unapređena Eucerin® Hyaluron-Filler linija.

“Tokom više od 120 godina tradicije i inovacija i saradnje sa dermatolozima i farmaceutima, brend Eucerin® uvek je pomerao granice na polju nege i antiage nege. Formulacije mnogih Eucerin® linija, koje su danas deo dnevne rutine nege miliona dama u svetu, došle su iz Eucerin® laboratorija, kasnije Istraživačkog centra, kao velike inovacije na polju nege kože. Jedna od najistaknutijih među njima je Eucerin®Hyaluron-Filler linija, koja je 2006.godine napravila veliki korak napred za celu dermokozmetičku industriju. Formulacija ove linije i dalje je jedinstvena po tome što sadrži Eucerin® patentiranu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, ali od ove jeseni unapređenjem njene formulacije, napravili smo novi iskorak na polju antiage nege,” rekla je u obraćanju prisutnima Nada Miletić Nevajda iz Eucerin Srbija.

Uz prezentaciju koju su pratili podaci iz velikog broja kliničkih i dermatoloških ispitivanja, na događaju je objašnjen princip trosturke efikasnosti unapređene Eucerin®Hyaluron-Filler linije.

U osnovi formulacije Eucerin® Hyaluron-Filler linije nalazi se Eucerin® patentirana kombinacija hijaluronske kiseline dugog lanca – koja aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože, i hijaluronske kiseline kratkog lanca – koja ima 40 puta manju molekulsku masu i prodire u dublje slojeve kože obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora.

This slideshow requires JavaScript.

Dodatno, ova linija sadrži bioaktivne glicin saponine, koji efikasno stimulišu produkciju hijaluronske kiseline, obezbeđujući koži hidrataciju na mestima gde duboke bore nastaju. Nakon niza kliničkih i dermatoloških istraživanja, sada je u formulaciju Eucerin® Hyaluron-Filler preparata dodat i enoksolon, koji štiti rezerve hijalurona u koži. Zahvaljujući tome nega preparatima iz ove linije obezbeđuje trostruki efekat antiage nege – vidiljivo popunjava bora, stimuliše proizvodnju hijalurona i štiti nivo hijalurona u koži.

Tokom predstavljanja Eucerin® noviteta, istaknuto je i da Eucerin® u fokus dizajniranja svojih proizvoda stavlja njihovu efikasnost i podnošljivost na koži sa ciljem da promena kvaliteta kože korisnika bude očigledna i da doprinese promeni kvaliteta njihovog života.

“Pored toga što neprestano radi na kombinovanju maksimalnog stepena efikasnosti svojih preparata i zadovoljstva korisnika, Eucerin® u skladu sa politikom održivosti kompanije Bieresdorf za cilj ima i minimalni uticaj na ravnotežu životne sredine. Štiteći kožu svojih korisnika Eucerin® štiti i planetu.”

Dame koje poklanjaju poverenje Eucerin® Hyaluron-Filler linijama, zato mogu da budu zadovoljne i činjenicom da u poređenju s prethodnom generacijom, nova pakovanja, iako izgledaju luksuzno, sadrže manje plastike i ne sadrže štampana uputstva,” zaključila je Nada Miletić Nevajda, napominjiću da je u cilju minimalizovanja negativnog uticaja na životnu sredinu Eucerin® poslednjih nekoliko godina napravio niz promena u formulacijama i pakovanjima svih svojih preparata.

PR

Takođe pročitajte

Koji su simptomi hepatitisa i mere prevencije

Hepatitis, po definiciji, predstavlja zapaljenje jetre. Postoji veliki broj uzroka koji mogu dovesti do zapaljenjskog …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.