Imlek obradovao mališane u Nišu

Povodom Svetskog dana mleka, predstavnici Niške mlekare koja posluje u sastavu Imleka, obradovali su mlečnim paketićima mališane koji borave u domu za decu bez roditeljskog staranja “Duško Radović” u Nišu.

Društveno odgovorna uloga koju Imlek neguje, u najvećem broju slučajeva odnosi se na pomoć najmlađima, sa fokusom na njihovo srećno odrastanje i pravilan razvoj.

U skladu sa tim, Imlek je i ove godine odlučio da, povodom Svetskog dana mleka, obraduje štićenike doma za decu bez roditeljskog staranja „Duško Radović“ u Nišu. Svetski dan mleka kompanija Imlek tradicionalno obeležava sa ciljem da skrene pažnju odraslih, ali i dece, na značaj mleka kao neizostavne namirnice u svakodnevnoj ishrani.

Sada već tradicionalnom donacijom, obeležili smo Svetski dan mleka uz osmehe mališana iz doma za decu bez roditeljskog staranja „Duško Radović“. Moja Kravica mlečni paketići za one kojima je ovaj vid podrške najvažniji oslikavaju društveno odgovornu ulogu naše kompanije, koja se trudi da kontinuirano pomaže najugroženijim kategorijama stanovništva, sa posebnim akcen-tom na decu“ –izjavio je tom prilikom Nebojša Golubović, menadžer proizodnje Niške mlekare, ko-ja posluje u sastavu Imleka.

Takođe pročitajte

Slavni violinista dobija laskavu titulu u rodnom gradu

Nišlija Nemanja Radulović, koji godinama živi i stvara u Francuskoj, biće proglašen za počasnog člana …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.