četvrtak , 19 maja 2022

Igre bez granice-povratak u detinjstvo

KOM018 u saradnji sa IDA NETWORK i ERASMUS + u sklopu projekta „Move to improve“, organizuje zanimljivo nadmetanje pod nazivom „Igre bez granica“.

Razvojem tehnologije i interneta prisvojili smo virtuelni svet i zaboravili smo na dobre stare igrice koje smo kao klinci igrali sa društvom iz kraja, poput barjačkinje barjačkinje, vučenje konopca, prskanje vodom, trkanje do obližnjeg drveta i slično. Vreme je da oživimo to staro doba i da se na kreativan način prisetimo zabavnih trenutaka i svih onih čari koje ovakve igrice i nadmetanja donose.

Kroz nekoliko zanimljivih igrica na otvorenom, koje zahtevaju snalažljivost , izdržljivost i razmišljanje i donose puno pozitivne energije, mladi će u timovima od po 4 osobe imati prilike da iskažu svoj tismki duh, a najbolji tim će imati prilike i da osvoji simboličnu nagradu.
Cilj projekta je razvijanje aktivnosti, aktivizma i osećanja timskog duha na zabavan način. Mesto održavanja je park Čair.

Ukoliko ste spremni za dobro druženje, a timskog i takmičarskog duha ste, onda je ovo jedan kvalitetan i zabavan način da provedete sunčano nedeljno popodne, da se družite, pokažete svoje kvalitete i da se borite za zanimljive nagrade. Ukoliko imaš ekipu sa kojom bi se takmičio ili želiš da se priključiš nekom timu, ako želiš da se družiš, lepo provedeš i osvojiš nagradu ovo je prava prilika za tebe.
PRIJAVE TRAJU DO PETKA 12. 5 . 2017. DO 23:59h
Prijavi se individualno ili prijavi ekipu koju mogu činiti 4 osobe.
KONTAKT ZA PRIJAVU: Milica Bozalo , Dragisa Djuric

Takođe pročitajte

Besplatan program Nišvila za „Noć muzeja 2022“

Nišville jazz festival će tradicionalno i ove godine obeležiti manifestaciju „Noć muzeja 2022“ u sredu, …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.