nedelja , 11 aprila 2021

Humanitarni turnir “Sportom za najmlađe”

U subotu 21. i 22. oktobra u terminu od 09 do 15 časova u sportskoj sali O.Š. ”Mika Antić” biće organizovan humanitarni turnir pod nazivom “Sportom za najmlađe”.

Na turniru će učestovati studenti Univerziteta u Nišu, ovi mladi humani ljudi takmičiće se u malom fudbalu, košarci i stonom tenisu.

Kotizacija za učesnike biće 200 dinara po članu tima, dok će svi oni koji budu želeli da daju svoj prilog moći to da učine slanjem sms-a na broj 1150, ili davanjem dobrotovornog priloga u donatorskim kutijama koja će se nalaziti pored tribina. Sav prihod od turnira biće uplaćen na žiro račun NURDOR-a.

U okviru turnira biće organizovana i nagradna igra koju su pripremile studentske organizacije, kao i drugi zabavni program.

Turnir organizuju Studentska unija Medicinskog fakulteta u Nišu i Studentska organizacija Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Nišu u saradnji sa NURDOR-om (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka) i Univerzitetom u Nišu

Rok za prijave je do 18. oktobra u prostorijama NURDOR-a, preko facebook event-a ili putem telefona 065/474-98-34

Dođite da se družimo i dobro zabavimo, da kroz sport i zdrav život podignemo svest o potrebama dece obolele od malignih bolesti i pomognemo našim mališanima u najtežoj borbi.

https://www.facebook.com/events/386204338465575/

Takođe pročitajte

Festival “Teatar na raskršću” – od 6 do 13.septembra

Nakon pauze od godinu dana izazvane epidemiološkim problemima, 2. festival balkanskog kulturnog prostora “Teatar na …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.