četvrtak , decembar 12 2019
Početna / DOŽIVETI STOTU / Humanitarni teniski turnir „Naissus Open“ u Nišu!

Humanitarni teniski turnir „Naissus Open“ u Nišu!

Organizacioni tim Humanitarnog teniskog turnira „Naissus Open” i NURDOR pozivaju vas da 22. juna na terenima Teniske akademije Živković podržite akciju i medijski propratite prvi Humanitarni teniski turnir “Naissus Open”.

Cilj organizatora prvog humanitarnog ” Naissus Open” teniskog turnira je pružanje podrške NURDORu u Misiji poboljšanja kvaliteta lečenja i života dece obolele od malignih bolesti.

Takmičari bi se na humanitarnom teniskom turniru „Naissus Open” borili za trofej i nagradu, a celokupan nagradni fond namenjen je NURDORu.

Na turniru mogu učestvovati svi zainteresovani koji se u subotu 22. juna pojave na terenima TAŽ-a od 9 do 11 časova i na licu mesta uplate kotizaciju u iznosu od 1000 dinara, po osobi, koja će se naći u ukupnom nagradnom fondu turnira. Takmičarski deo programa počeće u 12 časova. Izjave za medije na dan turnira biće na Teniskoj akademiji Živković od 11:30h.

Volonterske akcije koje dolaze kao ideje i inicijative od strane građana su nešto u šta najviše verujemo. One su katalizatori koji pokreću prvo lokalnu, a onda i širu zajednicu. Na taj način postaješ i donator NURDOR-a, ali i inspiracija ljudima oko tebe, ne samo da doniraju, već da razumeju da promene na bolje zavise od nas samih. Mnogo malih promena čine veliku promenu i tako svi zajedno stvaramo bolje društvo. Nurdor ove godine obeležava 15 godina postojanja i za ovo vreme kroz naše udruženje prošlo je više od 1500 porodica kojima je pružena podrška u lečenju i nakon njega, više od hiljadu potpuno besplatnih rehabilitacija organizovano za decu koja su pobedila bolest, izgradjeno je 5 roditeljskih kuća i jedna potpuno nova bolnica, a preko 1000 posebno edukovanih volontera poklonilo je više od 100.000 sati volonterskog rada u pružanju podrške kroz razne aktivnosti za unapređenje uslova lečenja i brige o deci oboleloj od malignih bolesti

Sve dodatne informacije o prvom humanitarnom teniskom turniru ” Naissus Open” zainteresovani mogu dobiti na linku

Takođe pročitajte

Dan otvorenih vrata kompanije Better Collective Niš

Open Day kompanije Better Collective Niš sinoć je posetilo 150 ljudi. Zainteresovani su, za tri …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.