Humanitarni teniski turnir „Naissus Open“ u Nišu!

Organizacioni tim Humanitarnog teniskog turnira „Naissus Open“ i NURDOR pozivaju vas da 22. juna na terenima Teniske akademije Živković podržite akciju i medijski propratite prvi Humanitarni teniski turnir „Naissus Open“.

Cilj organizatora prvog humanitarnog “ Naissus Open“ teniskog turnira je pružanje podrške NURDORu u Misiji poboljšanja kvaliteta lečenja i života dece obolele od malignih bolesti.

Takmičari bi se na humanitarnom teniskom turniru „Naissus Open“ borili za trofej i nagradu, a celokupan nagradni fond namenjen je NURDORu.

Na turniru mogu učestvovati svi zainteresovani koji se u subotu 22. juna pojave na terenima TAŽ-a od 9 do 11 časova i na licu mesta uplate kotizaciju u iznosu od 1000 dinara, po osobi, koja će se naći u ukupnom nagradnom fondu turnira. Takmičarski deo programa počeće u 12 časova. Izjave za medije na dan turnira biće na Teniskoj akademiji Živković od 11:30h.

Volonterske akcije koje dolaze kao ideje i inicijative od strane građana su nešto u šta najviše verujemo. One su katalizatori koji pokreću prvo lokalnu, a onda i širu zajednicu. Na taj način postaješ i donator NURDOR-a, ali i inspiracija ljudima oko tebe, ne samo da doniraju, već da razumeju da promene na bolje zavise od nas samih. Mnogo malih promena čine veliku promenu i tako svi zajedno stvaramo bolje društvo. Nurdor ove godine obeležava 15 godina postojanja i za ovo vreme kroz naše udruženje prošlo je više od 1500 porodica kojima je pružena podrška u lečenju i nakon njega, više od hiljadu potpuno besplatnih rehabilitacija organizovano za decu koja su pobedila bolest, izgradjeno je 5 roditeljskih kuća i jedna potpuno nova bolnica, a preko 1000 posebno edukovanih volontera poklonilo je više od 100.000 sati volonterskog rada u pružanju podrške kroz razne aktivnosti za unapređenje uslova lečenja i brige o deci oboleloj od malignih bolesti

Sve dodatne informacije o prvom humanitarnom teniskom turniru “ Naissus Open“ zainteresovani mogu dobiti na linku

Takođe pročitajte

Proglašeni pobednici konkursa Oni su heroji 2024.

Na svečanoj dodeli nagrada, u okviru konkursa „Oni su heroji“, predstavljeno je 10 nesebičnih i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.