Humanitarna nedelja na Ekonomskom fakultetu u Nišu: Pružimo šapu, budimo drug

Danas pa do 22. decembra, Ekonomski fakultet u Nišu će biti domaćin niza humanitarnih inicijativa pod nazivom „Humanitarna Nedelja“, koje organizuju Studentska Asocijacija Nova i Studentski parlament Ekonomskog fakulteta.

Prva akcija koja će započeti ove humanitarne napore nosi naziv „Pruži šapu, budi drug“. Tokom pet dana, fakultetski hol će postati središnje mesto gde će se prikupljati dobrovoljni prilozi, posebno upakovana hrana namenjena našim krznatim prijateljima – psima i mačkama. Sa zimskim danima pred nama, ova akcija ima za cilj pružiti podršku onima koji ne mogu da zatraže pomoć.

Usled nastupajućih praznika, „Humanitarna Nedelja“ će se nastaviti od 25. do 29. decembra, pružajući niz aktivnosti koje će spojiti zajednicu u duhu humanitarne solidarnosti. Posetioci će imati priliku da učestvuju u društvenim igrama, prisustvuju humanitarnim bioskopima, prisluškuju edukativna predavanja, i pridruže se humanitarnoj žurci.

Prilozi poput novca, grickalica ili dobrovoljnog doprinosa biće prikupljeni i iskorišćeni za pravljenje novogodišnjih paketića za decu iz Niša, kao i za mališane sa Kosova i Metohije.

Ove inspirativne inicijative ne samo da pružaju pomoć onima kojima je potrebna, već i oživljavaju duh zajedništva među studentima i lokalnom zajednicom. Ako želite biti deo ovog humanitarnog napora ili saznati više o događajima, posetite štand u fakultetskom holu ili kontaktirajte organizatore.

Pridružite se Ekonomskom fakultetu u Nišu dok zajedno stvaramo pozitivan uticaj i širimo radost tokom praznične sezone.

Takođe pročitajte

Sajam lova i ribolova od 9. do 12.maja u Nišu

Tradicionalni sajam lova i ribolova „NIŠ 2024“, 22. po redu, biće održan u  hali „Čair“ …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.