sreda , 28 jula 2021

Humanitarna akcija “Brkovi su in”

Humanitarna akcija „Brkovi su in” je počela 31. avgusta u Vespa baru u Nišu polako se približava svom finalnom delu.

Tokom septembra, gradjani su imali priliku da se prijave na takmičenje a samim tim uključe i svoje prijatelje, poznanike i sugrađane da glasanjem i slanjem SMSa na 1150 ne samo izaberu pobednika već senzibilišu svoju okolinu o značaju podrške mališanima koji se leče od malignih bolesti.

This slideshow requires JavaScript.

Svake subote tokom septembra od 13h do 15h u Vespa baru profesionalni niški „barber duo” Đole i Dzesyka revijalnim sredjivanjem brade i brkova pomagali su takmičarima u akciji, a u subotu 28. septembra 2019. godine biće organizovan svečani defile i proglašenje pobednika u Vespa baru, sa celodnevnim programom. Revijalno sređivanje brkova i brada počeće u 13h i trajati do 15h, dok će se poznatom brici Đoletu pridružiti gost, brica, expert, iz Beograda barber Negovan Janković! U večernjim satima biće proglašenje pobednika, prema kategorijama brkovi, brade, i brkovi i brade odnosno 3 kategorije, 3 pobednika! Pozivamo vas da nam se pridružite.

  • Ukoliko želite da budete deo ove akcije, pošaljite SMS poruku sa tekstom 1 na broj 1150, poručite majicu na sajtu http://brkovisuin.com/ ili donirajte putem žiro računa 170-30010715002-76. Akciju takođe možete podržati tako što ćete glasati za najlepše brkove i najlepšu bradu na sajtu http://brkovisuin.com/

Organizatori akcije su Vespa bar i Jakov sistem d.o.o. uz podršku brojnih prijatelja.

Foto: Radule Perišić

Takođe pročitajte

Kako je bolje da konzumirate grickalice: sve odjednom ili tokom nekoliko dana?

Ljudi se često pitaju da li je gore pojesti ceo pleh, na primer, braunija (ili …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.