GRAND kafa osvojila prestižno priznanje

 Grand kafa je dobitnik prestižne nagrade u kategoriji Disrupt inovacije za Grand Single Origin, kafu jedinstvenog geografskog porekla, kao najbolja inovacija u 2021. godini.

Nina Cvetković, Senior Brand Development Manager u Grand kafi, rekla je da je ponosna na činjenicu da je Grand kafa prva u Srbiji i regionu počela da koristi Blockchain tehnologiju u marketinške svrhe, kako bi potrošačima omogućila da istraže put svoje kafe.

„Izuzetno mi je drago što smo u prethodnoj godini imali priliku da podignemo lestvicu na jedan viši nivo kada je reč o inovacijama na tržištu. Zahvaljujući inovativnoj Blockchain tehnologiji, u saradnji sa Farmer Connect organizacijom, omogućili smo potrošačima da, jednostavnim skeniranjem QR koda sa pakovanja naših Grand Single Origin ukusa, upoznaju farmere koji je uzgajaju i saznaju sve o putu kafe od plantaže do šoljice. Ova saradnja ima i humanu notu, te potrošači mogu i da podrže donacijom projekte obezbeđivanja čiste pijaće vode i održivih ekosistema u zemljama gde se kafa uzgaja. Jedinstveni Grand Single Origin ukusi se pakuju u ekološki prihvatljivu Genprotect ambalažu koja se može reciklirati, što je takođe novitet na ovim prostorima“, napomenula je Nina.

Iz kompanije su naveli da je ova nagrada samo još jedna u nizu potvrda da Grand kafa opravdava svoju poziciju tržišnog lidera i da svojim inovacijama postavlja nove standarde.

DISRUPT AWARDS je i ove godine okupio rekordan broj vrhunskih radova iz kompanija i agencija koje su se posebno istakle u oblasti Disrupt inovacije ili Disrupt komunikacije, i tokom neobične 2021. godine, uspele da svojim aktivnostima privuku pažnju javnosti i povuku društvo napred.

PR

 

Takođe pročitajte

More bez granica: Krstarenja koja oduzimaju dah

Mora, okeani i nepregledni plavi horizonti koji krase našu planetu su kao stvoreni za jedinstvena …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.