četvrtak , oktobar 17 2019
Početna / BIZNIS / GoDaddy aktivan u radu WordPress zajednice u Srbiji
ilustracija

GoDaddy aktivan u radu WordPress zajednice u Srbiji

WordPress konferencija održaće se 18-19. maja  u Nišu a cilj joj je da objasni prednosti koje WordPress nudi malim preduzetnicima i pojedincima zainteresovanim da grade internet sajtove.

Konferencija je otvorenog tipa, a više informacija i karte možete naći na https://2019.nis.wordcamp.org/

Predstavnici GoDaddy kompanije, koja globalno sponzorise ovaj tip konferencija  će govoriti kako na temu WordPress-a, tako i o uslovima rada i mogućnostima zaposlenja u Srbiji u GoDaddy kompaniji.

Naši napori usmereni su kako u stvaranje novih proizvodnih vrednosti, tako i u ulaganje u mlade i kreativne početnike ili već oblikovane profesionalce. S tim u vezi, učestvujemo na velikom broju dogadjaja koji nam omogućuju direktnu komunikaciju sa relevantnim profilom ljudi koji su u potrazi za poslom u Srbiji”, pojasnila je Milica Končar, Chief of staff GoDaddy kancelarije u Beogradu.

Sa 18.8 miliona korisnika širom sveta i preko 78 miliona domena kojima upravlja, GoDaddy je najveći svetski registar domena i jedna od najvećih svetskih hosting kompanija.

Kompanija aktivno učestvuje na lokalnim i medjunarodnim dogadjajima širokog spektra, uključujući sajmove zapošljavanja u zemlji.

GoDaddy kancelarija u Beogradu nastala je kao rezultat jedne od najpoznatijih i najuspešnijih domaćih IT akvizicija. Ekspertiza koju razvija GoDaddy u Beogradu je potpuno razumevanje WordPress tržišta, WordPress hostinga i stvaranje vrhunskih proizvoda i servisa.

Konferencija je otvorenog tipa, a više informacija i karte možete naći na https://2019.nis.wordcamp.org/

Takođe pročitajte

Evropski dan borbe protiv trgovine ljudima

Uličnom akcijom u 12h u petak 18. decembra u Nišu obeležiće se Evropski dan borbe …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.