sreda , 8 decembra 2021

Glumci filma ,,Nebesa“ pokloniće se niškoj publici

Specijalna projekcija novog filma Srđana Dragojevića ,,Nebesa“ održaće se u Cineplexx Niš bioskopu u petak, 19. novembra od 19 časova.

Deo sjajne glumačke ekipe pozdraviće publiku nakon projekcije. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.
Ova filmska alegorija sa elementima crne komedije inspirisana je trima pričama francuskog pisca Marcela Aime-a.

This slideshow requires JavaScript.

Priče o uticaju ,,čuda“ na postkomunističko društvo u tranzicionom periodu, smeštene su u 1993., 2001. i 2026 godinu. Pojava ČUDA je odgovor kolektivne svesti na promene koje primoravaju celu zajednicu da svet oko sebe, okrenut naopako, vidi u novom svetlu i čudesnoj perspektivi. Film postavlja neka od suštinskih pitanja savremenog trenutka -Verujemo li u Hrista, ili se klanjamo Zlatnom teletu, idolu koji opredmećuje novac, konzumerizam i pohlepu?

Kako da razlikujemo Božji dar od đavolovog iskušenja? Kada je milost od Boga, zapravo kletva? ,,Nebesa“ je film koji postavlja brojna pitanja, ali ne nudi jednoznačne odgovore, već ostavlja gledaocu slobodu da o njima razmišlja.

U glavnim ulogama našli su se Goran Navojec, Bojan Navojec, Ksenija Marinković, Danijela Mihajlović, Natasa Marković i Srđan Todorović.

Deo ove sjajne glumačke ekipe pokloniće se publici u Cineplexx Niš bioskopu u petak, 19. novembra nakon projekcije od 19 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Takođe pročitajte

Sva ta lepota Južne Srbije

Razmišljate o svom sledećem putovanju i tragate za destinacijama vrednim posete? Volite da upoznajete Srbiju …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.