Glovo kreće sa poslovanjem i u Nišu

Glovo, aplikacija za isporuku na zahtev, koja omogućava korisnicima da kupuju, primaju i šalju bilo koji proizvod unutar grada i isporučuje odmah, posle uspešnog starta u Beogradu i ekspanzije po gradovima Novi Sad i Pančevo, kreće sa radom i u Nišu.

Glovo je multifunkcionalna aplikacija koja korisnicima omogućava naručivanje i dostavu bilo čega, od hrane i namirnica, poklona, cveća pa do farmaceutskih proizvoda i dokumenata unutar gradske zone. Aplikacija Nišlijama omogućava pristup različitim kategorijama – najboljim restoranima, supermarketima, prodavnicama, apotekama, iz kojih mogu naručiti sve što im je potrebno. Pored navedenih postoje i kategorije – kurirska dostava i “bilo šta” preko koje korisnici mogu poručiti skoro sve što požele, sa prosečnim vremenom isporuke ispod 35 minuta. Kompanija konstatno proširuje saradnju sa raznovrsnim partnerima iz maloprodaje uključujući restorane, supermarkete, apoteke, cvećare kako bi se naručeni proizvodi dostavili putem mreže kurira, tzv. Glovera, u roku od svega nekoliko minuta.

Niš je postao novi grad na tržištu Srbije gde korisnici Glovo aplikacije mogu da pristupe željenim lokacijama u svom gradu iz udobnosti svog doma, da kupe bilo koji proizvod, da ga isporuče odmah i plate preko aplikacije debitnom ili kreditnom karticom, pa čak i gotovinom. Parteri sa kojima Glovo sarađuje u Nišu su: KFC, DM, IDEA, apotekarska ustanova Dr. Max… Osim automobila, Glovo kuriri sa žutim torbama koriste i bicikle i skutere kao sredstvo isporuke, po kojima su i poznati u svetu kako bi se rasteretio gradski saobraćaj i ostvario pozitivan uticaj na očuvanje životne sredine.

Branimir Đurović, direktor kompanije Glovo za tržište Srbije izjavio je:

“Glovo aplikacija je za manje od godinu dana od početka rada na tržištu Srbije uspela da se pozicionira kao najpoželjna aplikacija za dostavu svega na zahtev korisnika, ali i kao poslovni partner koji daje podsticaj za razvoj lokalnog biznisa. Širenje na gradsku zonu Niša, odgovor je na rastući zahtev sugrađana da i oni, kao i Glovo korisnici u Beogradu, Novom Sadu, Pančevu i širom sveta, mogu iz udobnosti svog doma ili gde god da se nalaze brzo, jednostavno i lako da naruče sve što im je potrebno,” dodao je Đurović.

Glovo aplikacija kao i sam proces rada i preuzimanja dostave je osmišljen tako da čuva i brine o bezbednosti i zdravlju svojih korisnika. Poštuju se svi zdravstveni standardi i preporuke Svetske zdravstvene organizacije tokom pandemije tako da je prvi izbor prilikom pitanja kako naručiti naimrince i hranu iz restorana za sebe i svoju porodicu.

O kompaniji Glovo
Glovo je osnovan u Barseloni 2015. godine. Danas je prisutan u 298 gradova i 22 zemalja širom sveta među kojima su pored Španije, Portugal, Velika britanija, Italija, Poljska, Rumunija, Gruzija, Ukrajina i Hrvatska u Evropi; Maroko i Egipat u Africi; Kostarika, Argentina, Ekvador, Peru, Urugvaj, Puertoriko, Gvatemala i Dominikanska Republika u Americi. Glovo sarađuje sa mrežom koja broji više od 50.000 aktivnih kurira u svetu, koji isporuče više od 6.7 miliona porudžbina mesečno, širom sveta. Posluje sa više od 20,000 partnera širom sveta kao sto su McDonalds, KFC, Starbukcs, Pizza Hut, Wendy’s, Taco Bell, Carrefour, itd. i isporuči više od 50 miliona porudžbina na godišnjem nivou.

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.