sreda , 28 oktobra 2020

Globalna online konferencija u organizaciji No Limit Hub iz Niša

Globalna online konferencija za rast i razvoj biznisa Kicka$$ SaaS biće organizovana u utorak 29. septembra od 16h (po srednjeevropskom vremenu). Konferenciju organizuje i vodi No Limit Hub iz Niša, organizacija za razvoj Startup i IT zajednice na jugu Srbije.

KickA$$ SaaS konferencija okuplja iskusne eksperte iz SaaS sveta, koji će govoriti o strategijama za rast i razvoj SaaS startupova i biznisa. Teme koje će biti obuhvaćene na konferenciji su strategije hakovanja rasta, prodaja i marketing.

Predavači su vodeći eksperti iz industrije: Eric Fitzpatrick, internacionalni predavač u ARK Speaking and Training, Georgiana Laudi, savetnik za SaaS i razvojni marketing u Elevate, Scot Cowley osnivač The Sales Mastermind i Temelko Dechev, osnivač ExpandX.

Moderator konferencije biće Nikola Cvetković, osnivač digitalne agencije Product Hive i startapa Emitto.io.

U sklopu konferencije biće organizovan Online Networking, gde će učesnici moći da jedan na jedan da razgovaraju i razmenjuju iskustva i kontakte.

SaaS (Software as a Service) trenutno je jedan od najpopularnijih modela prodaje digitalnih proizvoda u svetu. Predstavlja poslovni proces prodaje softvera klijentima putem interneta na osnovu mesečnog ili godišnjeg modela pretplate.

Učešće na konferenciji je besplatno.

Link za prijavu, kao i tačnu satnicu konferencije svi zainteresovani mogu naći na veb-sajtu konferencije: www.kickass-saas.com.

Ovo je treća globalna online konferencija u organizaciji No Limit Hub-a, a prethodna je okupila veliki broj zainteresovanih SaaS osnivača iz celog sveta.

Organizator konferencije je No Limit Hub, organizacija koja se bavi promovisanjem IT i Startup kulture u Nišu, povezivanjem lokalne IT zajednice i organizovanjem edukativnih događaja.

Takođe pročitajte

Vebinar: Kvalitet vazduha – od evropskog do lokalnog nivoa

Međunarodni festival zelene kulture – Green Fest u saradnji sa Koalicijom 27 i uz podršku …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.