Global Wellness i u Institutu „Niška Banja“

U Institutu za lečenje i rehabilitaciju “Niška Banja”, Global Wellness dan biće obeležen 9.jun (petak) u 10.00 časova na terasi IV sprata  stacionara “Radon”, brojnim aktivnostima fizioterapeuta Instituta.

DanceMagenta je tema Svetskog Dana Velnesa 2023. To je skup akcija usredsređenih na ples, koji ima sve veću vrednost u međunarodnom velnes svetu. Plesati znači osloboditi sebe i biti jedno sa svetom. Ples je bežanje od stresa, vežbanje tela i širenje sreće u isto vreme.

U skladu sa temom ovogodišnjeg obeležavanja Svetskog dana velnesa Jasminka Stojadinović, glavni fizioterapeut najavljuje da će „spojiti opipljive i nematerijalne aspekte plesa sa 3 osnovna koraka“.

Prvi korak je Plešite svojim telom – koji god stil da odaberete; ples je jedinstven oblik vežbanja. Ples je dobar za vaše telo, drugi Plešite svojim mislima – dodajte ples svojoj meditaciji dok se opuštate. Plešite u mislima. Oslobodite svoje snove a treći Plešite sa životom, ističe Jasminka i dodaje:

„Kako zdravlje ne predstavlja samo odsustvo bolesti, već celokupno stanje vašeg fizičkog, društvenog i mentalnog blagostanja, pored redovne fizičke aktivnosti neophodno je da pored svih poslovnih i privatnih obaveza priuštite sebi i opuštanje. To ćete najbolje postići u specijalizovanim ustanovama, kao što je wellness – spa centar u prizemlju stacionara “Radon”, gde će vam ljubazni i izuzetno profesionalni fizioterapeuti, uz široki sraktar naših usluga, pomoći da sve što poželite uradite na vreme, bez bola i uz osmeh. „

Takođe pročitajte

Doktor Milić postao počasni član Svetske organizacije vaskularnih hirurga

Direktor niške Klinike za kardiohirurgiju prof.dr Dragan Milić postao je počasni član najveceg svetskog udruženja …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.