GLAMUROZNO – Hotel sa 1000 zvezdica podno planine Rtanj

Luksuz i ljubav prema prirodi osnovne su stvari koje spajaju moderne kampere koji traže više od pukog boravka u prirodi. Glamping turizam razvija se i u Srbiji a jedno od takvih mesta je “Hotel sa 1000 zvezdica” u okolini sela Vrmdža podno planine Rtanj.

Bojan Vitošević iz Niša ne krije da je na ideju da napravi bungalov sa providnom krovom došao kada je sinu hteo da ispuni jednu želju, da makar jednu noć gleda zvezde pre spavanja. Imao je idealnu lokaciju u blizini Sokobanje ali i planine Rtanj pa je krenuo da svoju ideju i realizuje.

Kako je stolar  po zanimanju  sve je bilo mnogo lakše da organizuje i uradi. Kada je već napravio ugođaj za svoju porodicu pomislio je da bi takav smeštaj mogao biti zanimljiv i drugima.

“Najčešći gosti su mladi parovi ali  i  porodice sa malom decom. Što se tice utisaka svi su bili pozitivni  ali je bilo i onih koji su nam ukazivali  na neke nedostatke što nam puno znači jer smo spremni da učimo i da našim gostima priuštimo vrhunsko uživanje, kaže Bojan i dodaje da je pogled čaroban i tokom dana.
“Nalaze se na kraju sela odakle se pruža lep pogled na okolna brda i čuvenu Latin stenu.Primetili smo da su gosti uglavnom avanturisti ,kamperi ili planinari. A u selu sa mnogo izvora, rečice, mnogo interesantnih stena i na kraju planine Rtanj naš smestaj im je kao jagoda na šlagu, veli Bojan.

Takođe pročitajte

Microsoft u potrazi sledeće generacije devojaka i žena u svetu tehnologije i veštačke inteligencije

Jeste li nedavno diplomirali ili sta studentkinja na Univerzitetu u Srbiju i jako ste zainteresovani …

Jedan komentar

  1. Nisam znala da kod nas postoji ovako nešto, pa još na Rtnju, koji je sam po sebi čudo od planine. Ovakvih igloa sa providnim krovom ima na severu, za osmatranje aurore borealis. Ali eto sjajne ideje za neko kraće putovanje ove jeseni. Iznajmim neki 4×4 kod autorent.a i moj dragi i ja odemo na jedan romantični produženi vikend.
    Ne mogu ni da zamislim kako je lepo zaspati pod zvezdama, ali deluje zaista zanimljivo. Hvala za ideju. 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.