„Generacija bez granica“ u Nišu

Kako izgleda boravak na studentskim razmenama širom Evrope, kakva su iskustva onih koji su učestvovali i kako se sve to može prikazati na fotografijama? Odgovore na ova pitanja daje izložba „Generacija bez granica“ koja će biti otvorena u EU info kutku u Nišu, 23. oktobra od 17 sati.

Izložba fotografija „Generacija bez granica“ kroz objektiv mlade fotografkinje Lenke Pavlović otkriva priče studenata sa Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu koji su bili na razmeni u različitim evropskim zemljama. Fotografije prate intervjui u kojima studenti dele svoja iskustva i objašnjavaju na koji način im je Erasmus promenio život. Deo izložbe posvećen je i stranim studentima koji su došli u Beograd, te će posetioci imati celovit pogled u svet mladih ljudi koji su građani sveta u pravom smislu te reči.
Otvaranju izložbe prisustvovaće i autorka fotografija Lenka Pavlović. Postavka fotografija će u EU info kutku u Nišu biti izložena do kraja oktobra.

Izložba je realizovana u okviru projekta koji finansira Western Balkans Alumni Association, uz podršku Evropske unije u Srbiji.

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.