Gastro kabinet za buduće majstore kulinarstva

Otvoren Gastro kabinet namenjen profesionalnom osposobljavanju studenata Visoke poslovne škole strukovnih studija. Opremanje kabineta finansirala je EU, a u okviru IPA projekta „Bugarsko srpski gastronomski voz“.
Ovaj projekat realizuju Visoka poslovna škola strukovnih studija Leskovac i Privredna komora Srbije -Regionalna privredna komora Leskovac u saradnji sa partnerima iz Bugarske.
Otvaranjem gastro kabineta stekli su se uslovi za izvođenje nastave iz oblasti tehnologije hrane i gastronomije na najsavremeniji način.
Visoka poslovna škola strukovnih studija Leskovac je državna visokoškolske ustanova koja se bavi obrazovanjem mladih kadrova iz oblasti ekonomije i menadžmenta u poslednjih 45 godina.
Od 2015. godine u Školi se izvodi nastava i iz oblasti gastronomije, u okviru studijskog programa Menadžment tehnologije hrane i gastronomije. Studeni koji se se školuju na ovom studijskom programu, svoje stručne veštine razvijaju putem programa stručne prakse u zemlji i inostranstvu. Od danas, studenti će imati mogućnost da to čine i u samoj školi.

Takođe pročitajte

Poziv za socijalna preduzeća i OCD za testiranje inovativnih pristupa

Asocijacija za demokratski prosperitet – ADP Zid iz Crne Gore, zajedno sa organizacijom CEDRA iz Splita, Hrvatska; Deli – prostorom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.